Broodnodige en overbodige wetenschappen voor succesvolle nachtelijke taferelen.

Het is weekend. Vrijheid! Je geld gaat zoveel mogelijk worden ingeruild voor drank, de pot met gel wordt weer opengetrokken en je als je de deur achter je dichttrekt weet je dat je pas zult terugkeren als je de eerste zonnestralen hebt gezien. Vanavond ga je los, scoor je een kapsalon en hopelijk wat mooie dames. Ook je vrienden hebben hun best gedaan en zichzelf goed in de parfum gezet. Of zichzelf in ieder geval besproeit met geuren die mogelijk wat vrouwelijk schoon zullen aantrekken. Na wat stretchoefeningen betreden jullie de club. Jullie checken de aanwezige dames en je realiseert je dat er in nuchtere toestand niets gaat gebeuren. Over de bar gaan wat vazen en tussendoor nemen jullie shotjes ‘om er lekker in te komen’. En ja hoor, na vijf bier en drie shotjes wordt dan eindelijk je lievelingsnummer gedraaid. In je eigen dansshow laat je je beste moves zien en gooi je de ene choreografie na de ander eruit. De held van de dansvloer, dat ben jij! Een leuk meisje lijkt gecharmeerd en komt dansend jouw kant op. Yes! Trots kijk je naar je vrienden, die allerlei goedkeurende gebaren naar je maken. Je besluit wat drinken te gaan halen en natuurlijk laat je het meisje niet alleen achter, zodat ze ten prooi kan vallen aan iemand anders. Nee, zij gaat vanavond met jou mee. Of in ieder geval verdien je misschien een zoen als je een drankje voor haar haalt. Je opent je mond, maar blijkt onverstaanbaar te zijn. Half wankelend probeer je nog een keer te vragen wat ze wilt drinken. Het meisje zoekt niet eens naar woorden en draait zich om. Gefaald! Met je dubbele tong en stukken shoarma tussen je tanden, verlaat je verslagen de arena. Held op sokken. Terug naar huis. Zoals Extince zegt:  “lekker diagonaal in je tweepersoonsbed.”


Heren en ook dames, komt jullie dit bekend voor? Hier zijn de pro’s, de casanova’s, de gasten die weten wat versieren is. Charmant, knap en vol met mooie woorden, zetten zij ieder weekend de jacht weer voort opzoek naar al wat mooi is in Rotterdam. Natuurlijk wil niemand bekend staan als ‘player’, dan kan je als vrouwenverslinder immers beter gelijk je biezen pakken. Gelukkig hebben deze mannen elkaar prachtige bijnamen gegeven. Dus luister en huiver naar de drie vrienden ‘Snok’ (23 jaar), ‘Nik’ (23 jaar) en ‘Mello’ (22 jaar). Zij beantwoorden wat vragen en geven daarmee broodnodige en overbodige wetenschappen weg voor succesvolle nachtelijke taferelen.

Waar in Rotterdam kunnen we jou het meeste vinden als je uitgaat of achter de vrouwen aangaat (lees: wilt scoren)? 

Mello: “Je kunt ons meestal vinden op de Witte de With. Dus: NRC, het Zwarte Schaap, de Witte Aap en ook weleens bij Reijngoud ofzo. Hier draaien ze relaxte muziek, komen leuke vrouwen en de sfeer is goed.”
Snok: “Ja precies. Maar we gaan ook weleens naar Bird als daar een vet feestje is.”
Nik: Ik sluit mij hier volledig bij aan. We gaan trouwens ook weleens naar BAR. De leukste dames lopen rond bij Bird, NRC en de Witte Aap vind ik. Soms gaan we ook nog naar de Vibes aan het einde van de avond. Als we een lekker drankje ophebben dan gaat het feest hier vaak nog lekker door.”

Wat trek je aan als je wilt scoren?

Snok: “Lekker shirtje, mooie broek, vette sneakers, en dat soort dingen.”
Nik: “Niet zo’n smerig strak shirtje als Snok in ieder geval! Ik trek een mooi overhemd aan met opgestroopte mouwen, meestal trek ik dan een vette spijkerbroek aan en sneakers.”
Snok: “Ja hoor, je zou willen dat je zo’n shirtje aan zou kunnen met die shoarmatent onder je overhemd!”
Mello: “Haha, nah een overhemd vinden vrouwen altijd leuk inderdaad. Dus ik trek net als Nik vaak een overhemd aan. Meestal doe ik daarbij een ‘Chino’ broek aan, die zitten flex, kan ik lekker in dansen en de dames vinden het  chique. En daaronder dan m’n lage sneakers.”

Welk restaurant in Rotterdam neem je een meisje mee naartoe als je wilt laten zien dat je haar echt leuk vindt? En betaal je de rekening?

Nik: “Als ik haar echt, echt, leuk vind: Ivy.”
Snok: “Dat kun jij helemaal niet betalen joh…haha. Zij mag kiezen, maar niet te duur. En ja, ik betaal de rekening.”
Mello: “Naar Kwiezien op het Deliplein. Toevallig woon ik ook vlakbij voor een drankje na het eten haha. Maar een ander gezellig klein restaurant waar je lekker kunt eten is ook prima natuurlijk. Vrouwen vinden de sfeer van kleine restaurantjes leuk. Heb ik me in ieder geval laten vertellen door mijn laatste date.”

Waar ga je met haar naartoe als je, laten we zeggen: ‘nog niet toe bent aan een vaste relatie, maar het wel leuk vindt om met het meisjes te daten (‘enzo’) ?’

Snok: “Simpel, McDonald’s.”
Nik: “Nee joh, dan haakt ze toch gelijk af?! Ik denk dat ik dan bij mij thuis afspreek of in een eetcafé.”
Mello: “Haha, je kunt niet eens koken man! Ik neem haar mee naar een restaurant of eetcafé waar ze ‘cheape pizza’s’ hebben.”

Welk drankje is het populairst onder de dames en bied je dan ook vaak aan?

Snok: “Bijna alle vrouwen drinken witte wijn, dus daarom geef ik hen meestal wijn. Of een shotje, haha.”
Nik: “Ik vraag meestal wat ze wilt drinken. Als het echt een hele mooie dame is dan mag ze van mij alles kiezen wat ze wilt. ”
Mello: “Ja ook wijn inderdaad. Of een cocktail als we in Blender zijn bijvoorbeeld. Meestal kiest zij dan een Pornstar.”

Hoe wimpel je een meisje netjes af?

Nik: “Zeggen dat je nog wel een keer belt en dan niet meer bellen.”
Ik: “Dat is niet zo netjes toch…?”
Mello: “Als je ballen hebt zeg je gewoon eerlijk tegen haar dat het niets gaat worden.”
Snok: “Ik laat gewoon niets meer horen, netjes of  niet. Ze begrijpt de boodschap dan toch gewoon wel?”
Mello: “Dan gaat ze toch honderd keer bellen enzo? Als je het gewoon eerlijk zegt ben je er sneller vanaf. Of  geef je nummer gewoon niet.”
Snok: Ja, en soms is het toch ook gewoon van tevoren al duidelijk. Soms weet je allebei gelijk waar je aan toe bent en worden en geen valse verwachtingen geschept. Dat het dan bij één keer blijft weet je dan allebei. Zo vaak hoef ik een meisje niet af te wimpelen trouwens.”
Nik: “Eigenlijk moet je altijd alleen haar nummer vragen als je het niet direct zeker weet, dan kun je er nog over nadenken.”

En natuurlijk kunnen we het meest grote cliché niet overslaan: Welke openingszin heeft (bijna) altijd succes?


Nik
: “Wat zie je er mooi uit.”
Mello: “Vaak gebeurt dat aan de bar eigenlijk. Dan kijk ik haar gewoon aan en zeg ‘hoi’. Meestal begin ik dan gewoon een gesprek, waarin ik zeg dat ik haar net ook al zag en dat ze er goed uitziet.”
Snok: “Ik gebruik geen openingszinnen. Ik zoek meestal oogcontact en dan komt ze vanzelf naar me toe. Kan ook dat ik op haar afstap hor. En daarna zie ik het altijd wel weer verder. Vanaf hier gaat het een beetje vanzelf.”

Wie van jullie scoort het meest?

Mello
en Nik: “Snok!”
Mello: “Snok is de mooie jongen. Hij staat meestal minstens uur voor de spiegel en is altijd glad aanwezig zeg maar, haha.”
Snok: “Haha, ik zeg niks.”

Latest posts by Kristi (see all)