Puur en minimalistisch, of organisch en stoer. Dat zijn de kenmerkende tegenstellingen van het sieradenmerk SOTINE. De ontwerper erachter is de Rotterdamse Annelotte Vos. En nu behoort zij tot de groep van 21 mogelijke winnaars van de wedstrijd van het Oostenrijkse FAB atelier, welke aanstaande zondag tot een ontknoping komt. 

 

tami_armbandOm mee te doen aan de wedstrijd van FAB atelier, stuurde Annelotte de TAMI armband in, uit haar ILLICIT collectie.

Inmiddels heeft ze een collectie om de armband gecreëerd en ontwierp ze een set oorbellen en een ring. Alle drie haar creaties zijn onderwerp van een crowd funding actie, welke onderdeel is van de wedstrijd. Annelotte moet 70 procent van het productieproces bij elkaar verzamelen, om een nog grotere kans te maken om tot één van de vijf winnaars te behoren. FAB atelier biedt een platform aan jonge ontwerpers, om ze verder te helpen en dan vooral gericht op de productie. “Dat is een onderwerp waar ik al een tijdje tegenaan loop, omdat ik dit dichtbij huis wil houden,” aldus Annelotte.

Annelotte: “De drie sieraden zijn van massief zilver en zijn voor de helft in goud ‘gedipt’. Als mensen een pre-order plaatsen, ontvangen ze 25 procent korting. En ook de donateurs hebben er wat aan, want die ontvangen een te gekke tegenpresentatie!’’

Wil je weten de tegenprestaties zijn en/of wil je SOTINE helpen bij haar crowdfund? Dat kan door op de volgende links te klikken: ArmbandOorbellenRing.

tami_ring_1 tami_earring_2