Horlogemerk Eza Watches keert terug! Samen met Diederik van Golen is Rotterdammer Adriaan Trampe op het fantastische idee gekomen om het merk nieuw leven in te blazen met de Sealander. Het duo is van plan om het bedrijf terug te brengen naar de dynamische tijden van toen.

In 1921 werd het merk opgericht in Pforzheim, maar pas in de jaren ’50 werd het merk bekend door de constructie van waterdichte horlogekasten. Het duikhorloge kan een waterdruk aan van 300 meter. Het design is geïnspireerd op de klassieke waterdichte Eza modellen. Toch heeft de Sealander een eigen unieke gesp, kroon en band. Het horloge beschikt over Myota 9015 automaat, met datum en secondestop. En ondanks vernieuwing blijft het merk bij haar oorspronkelijke kernwaarden: waterdichtheid, nauwkeurigheid, vakmanschap en stijl.

Het robuuste uurwerk is tijdloos en nog betaalbaar. Check de collectie hier!

sealander

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)