Onze verslaggever Ronald Klootwijk is er op de valreep nog bij met het volgende nieuwsbericht uit Delfshaven. Aan hem de eer voor het laatste artikel van 2013.

Rotterdam – Bashar Al-Assad is met de jaarwisseling op werkbezoek in de Rotterdamse deelgemeente Delfshaven.

“Ik heb steeds meer moeite om mijn volk met mijn beperkte wapenarsenaal te onderdrukken. Eén van mijn spionnen in Nederland heeft mij geïnformeerd dat de mortieren die ik nu gebruik op trekrotjes lijken vergeleken met het geschut hier.
Tot dusver ben ik erg onder de indruk, alhoewel ik nog niet helemaal door heb hoe het hier werkt met de linies.
Wat me ook erg aanspreekt is dat er kleuren gebruikt worden. Zo wordt oorlog voeren net een stukje gezelliger, dus van die grondbloemen en Romeinse kaarsen neem ik er zeker een paar honderdduizend mee terug. Wat ook erg populair is in deze wijk, zijn die gekke granaten met zwarte puntjes erin, daar zie ik iedereen mee lopen, die ga ik nu eerst halen. Wel jammer van die lange rij, maar die Richard Visser zal vast goede knallers verkopen.”