24 november opende er eindelijk weer nieuwe nachtclub in Rotterdam. Een nachtclub annex poppodium aan het Grotekerkplein, genaamd Popshop. Met het uitverkochte openingsevent ‘Planet House’ werd meteen duidelijk dat we nog veel van deze nieuwe horecagelegenheid gaan horen. Aanstaande vrijdag is Popshop terug met de tweemaandelijkse editie waar house muziek, entertainment en beleving centraal staat.

De DJ’s worden zorgvuldig geselecteerd door Dirk Schmidt, beter bekend als Pop On Acid. “We programmeren house muziek in de breedste zin van het woord, meestal een combinatie van internationale en lokale House legendes.” Voor deze editie komt Doorly (USA), een wereldberoemde DJ en producer, over naar Rotterdam. Naast hem staat Rotterdamse trots, Benny Rodrigues en zal Pop On Acid zelf met Boris Ross een b2b set draaien als afsluiter van de avond. Daarnaast zal de avond geopend worden door Doorly’s protégé Charlie Rope een jong opkomend talent uit Engeland.

Buiten de muzikale programmering worden bezoekers meegenomen in de wereld van Isabell Schulz, een bekende designer uit Rotterdam. De Popshop danscrew wordt door haar gestyled en nemen bezoekers mee in de ultieme nachtclub beleving. Met een unieke lichtshow en een club waar je de hele avond op avontuur kunt met allerlei zithoekjes heb je gegarandeerd een onvergetelijke avond.

Tickets voor aanstaande vrijdag zijn nog te koop via het Facebook event.