De prachtige en erotische (met een vleugje porno) fotografie van Robert Mapplethorpe, samen met spraakmakende interviews, een giftshop en een verdraaid fijne DJ line-up kan maar één ding betekenen: The Perfect Night.

De Kunsthal en Operator beloven van aanstaande vrijdag 14 juli een zinderende avond te maken, wanneer de de expositie van Robert Mapplethorpe vanuit alle hoeken belicht zal worden. De controversiële fotografie van Mapplethorpe was typerend voor zijn tijdperk en gasten als Ted Langenbach en Carlijn Jacobs staan al te popelen om ons hier alles over te vertellen. Van 20:00 tot 01:00 uur zullen ze hun raakvlakken met Mapplethorpe’s werk, gedachtegoed en tijdperk omschrijven.

Stap vervolgens ook even binnen in de giftshop, waar gelimiteerde items van Nicole Martens verkocht zullen worden, die een ode brengen aan het spraakmakende oeuvre van Mapplethorpe. Dit host van de avond is art consultant, curator en art blogger Stephanie Afrifa en de muzikale finishing touch zal geleverd worden door Electronic Emergencies, Hollywood & Vine, Jeff Solo and Palmbomen II.

Wat je van deze avond mag verwachten? Een avond vol vunzige plaatjes en deuntjes, wie wil dit nou niet missen? Vanaf 20:00 ben je welkom, RSVP wel even hier en bestel je tickets voor €10 hier.

KUNSTHAL | Museumpark | 20:00 – 01:00

via GIPHY