Hebben jullie de week alweer bijna overleefd? Ik heb weer wat moois voor jullie! Zelf ben ik niet in het land, maar lig ik tegen die tijd te zweten op een luchtbedje in Egypte. Als ik er wel zou zijn, begin ik mijn weekend bij  ‘Inge’s Wijsjes‘: een klein festival dat de mooie kanten van de Rijnhaven laat zien.

Van de boot naar de bar
Feesten doe je vrijdag op Das Tech Boot: lekker raven in het Partycentrum de Scheepjes. Als je dan de rest van het weekend nog niet plat ligt, kan je door naar het 24-uurs feestje in BAR Peyote XXL, dat begint op zaterdag, 15:00 uur. 80 DJ’s, plek voor 1.000 ravers in 4 areas en ik begreep dat jij je bikini ook uit de kast kan trekken, want er is een poolparty.

Vintage-Kilo-Sale
Ben je eigenlijk niet zo van de feestjes en ben je daarom meer op zoek naar een rustig weekend? Prima, doe een dag tripje op zondag naar Barendrecht. Op zondag is daar namelijk de Vintage-kilo-sale. Je betaalt de kleren per kilo. Er schijnt genoeg leuks te liggen, zodat je jouw zomergarderobe weer helemaal kan updaten.