“Een broodje worst gemaakt volgens de filosofie van eten op tafel zetten: simpele gerechten + goede ingrediënten + zelf maken = erg lekker!” is de gedachte geweest van Bas Borkent en Joranne van der Marel, eigenaars van Memory Lane. Zij openen volgende week Highstreet Hotdogs op een excentriek stukje Rotterdam.

Bas en Joranne: “Zoiets simpels als een hotdog wordt zo verschrikkelijk lekker, als je zorg besteedt aan ieder afzonderlijk element. We dachten aan een relaxte plek. Niet te chic, niet te moeilijk. Die plek hebben we gevonden.
Het pandje van glas, in de knik van de weg. Rondom een ruim terras met op elk moment van de dag zon. Brooklyn Lager op de tap en een stuk of wat mooie biertjes op fles. Daarnaast frisdranken van fritz­kola en Pinkyrose. Highstreet Hotdogs is een plek waar je snel een worstje kunt eten, maar waar je ook lekker kunt gaat zitten voor een biertje met je vrienden.”

De hotdog? Een luchtig, licht knapperig broodje uit de eigen bakkerij. Gevuld met de
Frankfurters van Brandt & Levie, een subtiele rooksmaak, een duidelijke knak, mayo, ketchup en zelfgestampte piccalilly. En dat is nog niet alles… een pittige chili con carne, frisse salsa of zachte zuurkool, ook allemaal door Highstreet Hotdogs zelfgemaakt!

Nog even geduld, want vanaf 2 juni opent Highstreet Hotdogs haar deuren. Wij gaan in ieder geval zeker weten even proeven volgende week!

Highstreet Hotdogs
Hoogstraat 45
Dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 22:00 uur

HighstreetHotDogs_crowdfunding1

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)