Een evenement met inspiratiesessies door Rotterdamse Oogst Zaait. Op het oergezellige Deliplein te Katendrecht zal er op 18 mei van alles te doen zijn. Na de inspiratiesessies over de spannendste ontwikkelingen van Rotterdam, zal er een knus festival plaatstvinden met leuke workshops. Ontbijten op de hoerenloper, hutjes bouwen, zaadbommen maken en dan is er toch wel een hele gekke workshop die wellicht voor onze joodse en moslimbroeders niet zo geschikt lijkt: varkens knuffelen. Voor de mensen die denken: ‘nou dat sla ik even over’, zijn er nog genoeg andere workshops die je kunt doen. De zon schijnt ook gewoon op zuid.

Nog een kleine mededeling, voor dit leuke gebeuren moet je je wel aanmelden (gratis). Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken.

zaadbrugbrood

 

 

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)