Je hebt mazzelaars en mazelaars. Het vervelende is dat door de mazelaars nu de mazzelaars ook mazelaars dreigen te worden. Het is namelijk zo dat een niet nader te noemen groep met zwarte kousen, grijze rokken, doffe stoffige haren en over het algemeen een chagrijnige tronie op basis van waanachtige denkbeelden, van mening is dat vaccineren niet mag. Van wie niet? van de heere God, want volgens hun “staat dat geschreven…” Ja, zo ken ik er nog wel één uit de sectie oud-Hollandsche spreekwoorden: “Het staat geschreven en gedrukt je moet krabben waar het jeukt.” Maar het probleem aanpakken, nee hoor. Dat mag niet van de almachtige Schepper. Een God die volgens hun het beste met ons voor heeft… Discrepantie?

Ach, laten we ze ook maar gewoon bij hun naam noemen want dit lezen ze toch niet. Mocht er toch een heilig boontje zijn die dit tegen alle verwachtingen in toch leest, dan is het sowieso een hypocriete refo en zal hij z’n kinderen vast gevaccineerd hebben. Het mysticistische gezelschap leeft in de collectieve waan dat je kinderen niet mag vaccineren tegen allerlei etterende, pusserige en moordende infecties. Echter, als God ons alles geeft, dan kun je beredeneren dat the big G ons ook de kennis gaf om onszelf te beschermen tegen deze kleine schattige beestjes… andermaal… een discrepantie.

Natuurlijk weten we allemaal dat in de Biblebelt het eeuwenlange gebod heerst om met elkaar op te hokken. Zeker omdat de meeste moeders vaak ook de halfzus zijn van hun eigen kinderen. In deze regio is de genetische diversiteit omgekeerd evenredig aan het aantal gebaarde kroost. De Bijbelse familieliefde heeft als gevolg dat het immuunsysteem van de gemiddelde refo behoorlijk is afgezwakt. Het resultaat: een epidemie in de Biblebelt. Nu zou je kunnen denken: (heilig) boontje komt om zijn loontje en dat ze er met hun indolente gedrag tenslotte zelf om gevraagd hebben maar de gevolgen voor ons ‘ongelovigen’, ons mazzelaars, kunnen ook verstrekkend zijn. De lieve kleine beestjes kunnen zich namelijk nu rustig aanpassen en muteren totdat ook de vaccinaties niet meer werken en ook wij mazzelaars, en onze kiddo’s, de lul zijn. Daarbij hebben die arme refo-kindertjes, en daarna dus ook de onze, nog helemaal geen weet van de gevaren die zij lopen: zoals het verlamd en blind raken, niet meer kunnen slikken met allerlei longontstekingen als gevolg om vervolgens al epileptisch in een coma te stuiteren en op jonge leeftijd kwijlend een pijnlijke dood in te glijden. Nee, als je je kinderen verwaarloosd en onnodig laat lijden kom je vast en zeker in de hemel, uhu…

Door deze zware verwaarlozing zou de hele biblebelt collectief uit de ouderlijke macht ontzet moeten worden. Dat is dan jullie straf van God voor het letterlijk interpreteren van een boek dat in een hele andere tijd en vanuit een hele andere visie is geschreven. Maar eerlijk is eerlijk, na zoveel generaties inteelt zou het irreëel zijn om te verwachten dat het intelligentieniveau rond het gemiddelde ligt. Samenvattend zou je kunnen zeggen: ze zijn dom en ze willen niks, de naam van hun leider zegt het al: DOMiNEE.

Maar goed, laten we constructief blijven. Constructief in de zin van de constructie van een hoge muur bijvoorbeeld? Mijn handen jeuken. Afbakenen die handel, die epidemie uitzitten terwijl wij mazzelaars rustig doorgaan met ons normale leven met rationeel weloverwogen besluiten en bovenal goede gezondheid van ons en onze kindertjes. En als tip voor onze mazelaars: Misschien is het verstandig om, net als je kinderen, jezelf ook eens achter je oren te krabben.

De ma(z)zel

Latest posts by KOBUS CARBON (see all)