Fijne primeur bij de collega’s van Vers Beton. Die melden namelijk dat het highly anticipated dancefestival DANCEFLOAT is gecancelled! Klasse pappi’s voor deze primeur.

Ze melden dat organisator Ducos zegt dat ‘de uit kaartverkoop gegenereerde omzet zo lag is dat de kosten niet terug zullen kunnen worden gehaald uit de verwachte inkomsten’ en dat leveranciers zouden zijn afgehaakt vanwege die slechte vooruitzichten.

Via de interwebs kwamen we dit plaatje tegen en wat blijkt? Dancefloat BV is failliet. Volop zonde dit!

dancefloat

Behoorlijke tegenvaller dit dus, vooral aangezien DANCEFLOAT zo’n beetje de opvolger moest zijn voor de Danceparade. Vorige week werd al bekend dat het aantal locaties was bijgesteld en dat het concept te complex bleek te zijn.

Meer nieuws volgt als het goed is later vandaag. Beetje jammer overigens van het artikel in het AD van vandaag met de kop ‘Dance is terug in de stad’. Opmerkelijk genoeg postte D66 raadslid Jos Verveen dit bericht op Twitter een paar minuten voor de primeur van Vers Beton en de link naar het artikel is nu ook verwijderd.

Schermafbeelding 2014-07-04 om 10.56.35

Ach, wat doet het er toe. Geen DANCEFLOAT dus. Erg jammer. Als Nederland dan maar wel wint morgen.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)