Over een paar weken beginnen de eersten in je vriendenkring al met vragen als “He, wat ga jij doen met Oud & Nieuw?”. Weg met de standaard ik-weet-het-niet of ik-kijk-wel-tegen-die-tijd antwoorden! Je gaat naar NACHTDUIK in AHOY!

Headliners 2.0
Maar liefst 10 headliners, bestaande uit het meest relevante dat techno en house op dit moment te bieden hebben, sieren de line-up van deze Nachtduik. De acts worden verdeeld over 2 hallen, waar de ene hal focust op pure techno en de andere op warme house, disco en energieke livesets.

De headliner aller headliners is niemand minder dan Nina Kraviz, rauwe techno queen van dit moment. En stiekem misschien wel nog specialer is dat ras Rotterdammer en techno icoon Speedy J eindelijk weer een keer in zijn hometown draait.

De line-up houdt niet op!
Naast Nina Kraviz en Speedy J staan niemand minder dan KiNK, showman pur sang en een pure live artiest, Detroit techno en disco van The Black Madonna en Engels-Duitse combi Joy Orbinson & Gerd Janson.

Verder staan Karenn (Live), Function (Live), Matrixxman, De Sluwe Vos en Abstract Division op de rol.

Nachtduik Oud & Nieuw in Ahoy
Voor de zesde keer zet Nachtduik het grootste Oud & Nieuw techno event in de Maasstad neer. Op vorige edities stonden onder andere Jeff Mills, Dave Clarke, Robert Hood en Ben Klock geprogrammeerd.

Nachtduik staat niet alleen voor internationale line-ups, maar ook voor het transformeren van ruimtes in de perfecte techno setting. Met groots decor, led-walls en vj’s wordt een sfeer gecreëerd die past bij de grootsheid van Oud & Nieuw van onze stad.

De tickets gaan er in de eerste fase uit voor €29,50 en zijn verkrijgbaar via Nachtduik.

WIN 4 X 2 TICKETS VOOR NACHTDUIK!
Wij geven 4 x 2 tickets weg voor Nachtduik, lucky bastards!
Tag je dansmattie en like ons bericht op Facebook en wie weet heb jij 2 tickets in de pocket!

NACHTDUIK
Zondag 31 december
Aanvang 23:00 | Einde 07:00
Ahoy | Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Photo by: Het Rijk Alleen http://on.fb.me/1RKGQr6