Deze vrijdag en zaterdag is het tijd voor de zestiende editie van het Motel Mozaique Festival. Ook tijdens deze editie is er weer een hele vette programmering op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst samengesteld. Dit jaar zijn er weer grote (inter)nationale artiesten naar Rotterdam gehaald. Wij spraken met Harry Hamelink, Artistiek leider Motel Mozaique.

Wat is er dit jaar anders?
“Het is nooit hetzelfde in Rotterdam, er verandert heel veel en dat geldt ook voor Motel Mozaique (MM -red.). Het is in 16 jaar MM de vijfde LOCATIE voor de danceprogrammering. Na Nighttown, Off Corso, Watt en een eigen popzaal op het Schouwburgplein. En nu dus Annabel. Voor niet-Rotterdammers een mooie kennismaking met het poppodium. Voor overdag hebben we ook op bijzondere locaties geprogrammeerd, plekken van transformatie. Zoals een Hoornbrekersstraat wat plaats zal maken voor hoogbouw, maar ook het Kleinpolderplein (naast muziek, kunst en verhalen staat ook Sunrise yoga op het programma -red.).

Wie moeten we zeker niet missen?
“Een van de headliners Jamie Woon is natuurlijk heel gaaf om te zien. Een andere bijzondere artiest is Andra Day, zij is heel soulful. Haar kan je zaterdag in Annabel zien. We hebben ook Maarten Vos en Gregory Frateur bij elkaar gekregen. Zij zijn op MM als duo te zien en horen. Zij hebben samen nieuwe nummers gemaakt, waarvan ik de rauwe versies heb mogen horen. En dat klonk al veelbelovend.”

Wij hebben ook een aantal artiesten op een rijtje gezet die we jullie zeker aanraden. BEAU, Shura, NAO (maakte live een verpletterende indruk op PITCH festival), MY BABY (charismatische frontvrouw), Jennylee en Nneka zijn zeker de moeite waard om ook even te checken.

Yes! Wij mogen 3 x 2 dagkaarten weggeven. Wat je moet doen om te winnen?
1. Like onze Facebookpagina
2. Like ons bericht op Facebook en tag je vriend(in)

5- Motel Mozaique 2015 - RH-124

Foto credit: Ruben Hamelink

6- Motel Mozaique 2015 - RH-130

Foto credit: Ruben Hamelink

4- Motel Mozaique 2015 - RH-118

Foto credit: Ruben Hamelink

NAO

NAO

Jamie Woon

Jamie Woon _ photo credit Dan Wilton

Foto credit: Dan Wilton

MYBABY

nachtvandekaap-98

Foto credit: Marc Nolte

Andra Day

Andra Day photo-credit-myriam-santos-extralarge_1431975776850

Foto credit: Myriam Santos

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)