“Wees welkom en leer nieuwe dingen kennen”. Kort het motto van Motel Mozaique. Welkom voelden we ons zeker; de sfeer was relaxed en de bezoekers divers. Omdat het programma dit jaar voor ons niet veel bekende namen bevatte, werd het festival één grote ontdekking. Kortom, we hebben ons goed vermaakt het afgelopen weekend.

De Rotterdamse band De Likt was een hoogtepunt. Ze gaven een knallend optreden waar de regen spontaan van verdween. TIP: Aanstaande zaterdag is de albumrelease in Worm. Wij zeggen: ‘let’s go’ voordat ze echt doorbreken, want dat gaat zeker gebeuren.

likt

De Likt

Nog een Nederlandse verrassing was Maask. Vooral beatboxer, maar ook theatermaker. Aanstekelijke, humoristische teksten en een energieke performance.

Maask

Maask

Låpsley was zalig en is zeker de moeite waard om live te zien. Naast haar leuke personality was het muzikaal ook heel fijn.

Lapsley

Låpsley

En zoals altijd tijdens MM, liepen we ook spontaan ergens naar binnen om compleet verrast te worden en zo ontdekten we Menace Beach. Een krachtig optreden van de nerdy, grunge types met muziek die 15 jaar geleden ook al uitgebracht had kunnen worden. Perron was de ideale uitvalsbasis voor de latere uurtjes. Vooral de eerste avond met Lapalux en Palmbomen II was heerlijk.

Menace Beach

Menace Beach

De vogels floten toen we thuis kwamen en op zondag probeerden we de gemiste slaap in te halen, vergezeld van helikoptergeluid…

We hebben natuurlijk nog veel meer gehoord en gezien, check de foto’s! Thanks MM!

Publiek

Menace Beach

openingsspeech

Openingsspeech

Eisbar

Eisbar

Jessica_pratt

Jessica Pratt

Lapalux

Lapalux

Briqueville

Briqueville

THE FOX IS MINE

The Fox Is Mine is een online platform voor kunst en cultuur.

Wij vinden aansluiting bij alle grote evenementen op het gebied van kunst en cultuur en onderscheiden ons dankzij het feit dat we een collectief zijn van creatieven in de culturele sector met een brede praktijkkennis en netwerk.

Het aanbod van kunst en cultuur leggen we niet alleen in tekst vast maar geven het ook vorm door onze eigen illustraties, fotobeeld en ander art work. Inmiddels hebben we een mooie collectie aan gesprekken, portretten en interviews met prominenten in de film, muziek en kunstwereld.

Staat er iets te gebeuren in Rotterdam? Dan zal je The Fox Is Mine daar zeker tegenkomen!

The Fox is mine bestaat uit: Dani Hefter, Tessa Smit en Maaike Kerman.

www.thefoxismine.com

Latest posts by THE FOX IS MINE (see all)