Gisteren waren wij bij Motel Mozaique om de nieuwe beloftes op het gebied van muziek te ontdekken. Aan de hand van onze eigen tips zijn we op pad gegaan.

BEAU
In de Paradijskerk zagen we BEAU als eerst. Een beetje een vreemde setting met muziekliefhebbers in de kerkbanken (hoeveel zonden zullen er door al die hoofdjes zijn gegaan op dat moment?). Waar je normaal tijdens een concert ook gewoon lekker tussendoor kletst en bier haalt, zat hier iedereen muisstil te luisteren naar het driekoppig bandje. Misschien had dit ook invloed op het optreden van BEAU. Zangeres Hannah heeft een mooie stem, echter onverstaanbaar. Kwestie van smaak, maar voor de start van hun vierde nummer zijn we toch voor het zingen de kerk uitgegaan.

DSC_1200

Andra Day
En dan Andra Day. Man man man. Haar opwachting maakte ze in een pikkedonker Annabel en ze was meer dan geweldig. Deze vrouw heeft de hele zaal met haar stem en appearance verbluft. Haar sound? Vergelijkbaar met die van Amy Winehouse.

DSC_1635

DSC_1718

Andra Day: “We are having a conversation.”

MY BABY
De setting ziet er van bovenaf super tof uit door de achtergrond en de lichteffecten. Zangeres Cato heeft een mysterieuze stem waar ze de toeschouwers mee hypnotiseert op de energieke up-tempo beats.

Joost van Dyck: “Are you ready for the electric boogie?”

Jennylee
Een nogal bijzonder optreden. De band lijkt volledig in trance en zonder oog voor het publiek danst Jennylee erop los. Lekker dromerig wel.

NAO
Hoge verwachtingen van deze chick hadden we. De eerste helft was een beetje inkomen, gelukkig knalde ze aan het eind.

 

DSC_0297

Foto’s: Luna Grigo

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)