Om alle geruchten maar even de das om te doen: HOBOKEN mag voorlopig nog blijven op de Hoornbrekersstraat! Mede hierom zetten zij een tandje avec. De winkel was altijd al een feit, maar nu hebben ze ook nog eens een nieuwe bar.
De nieuwe bar is ontworpen en gebouwd door Office for Style Development by Niek Mager. Deze bar verdient het om elke vrijdag goed bezet te zijn en zo is ARRIVEE onstaan: avant garde dj’s, eten, cocktails en koud bier. Elke vrijdag. Voor iedereen die zijn weekend wil starten in die dikke Rotterdamse vibe.

Music by:
bFAKE (live from Cape Town)
HEAZ (Chips)
Ted Langenbach (Now&woW)
Seutek (Parkzicht)
Jordy Dijkshoorn
Some Local Guy

HOBOKEN
Hoornbrekersstraat 16
17:00 | Gratiesss

WIN DINER VOOR 2
Om de officiele opening te vieren geeft Hoboken een etentje voor 2 weg. Inclusief een wijntje. Wat er op het menu staat? Gegrilde rode poon met sinaasappel en rozemarijn, spicy zoete aardappel stamppot met mango chutney, feta, amandelen, koriander en rucola. KAPOW. Wat je moet doen om te winnen?

1. Like onze Facebookpagina
2. Like ons bericht op Facebook

hoboken

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)