Het jaarlijkse lijstje Café Top 100 van Misset Horeca is weer bekend gemaakt. Rotterdam staat zes keer op de lijst. En dat is vooruitgang ten opzichte van vorig jaar toen ‘we’ met slechts vier toko’s op de lijst stonden.

Hoewel, vooruitgang? Kijk eens naar ons artikel van vorig jaar.
De Ballentent is dit jaar wederom het hoogst genoteerde Rotterdamse café in de lijst op plek 29, en dat is 7 plaatsen lager dan vorig jaar (22).
De Witte Aap stond vorig jaar nog op 49 en is nu gezakt naar 58. Dudok stijgt van nr. 68 vorig jaar naar 50 dit jaar. Wijbar Janssen en Van Dijk stijg van 63 naar 59. Nieuw in de lijst zijn Café Van Zanten (84) en NRC Café (73).

Juryrapporten lees je bij de collega’s van Dichtbij of gewoon op de site van Misset – maar die misselijke honden laten je verplicht registreren.

Ach, we staan er in en we bestaan. Wat vinden jullie het beste Rotterdamse café?

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)