Heeft u ook genoeg van ’s ochtends alleen boodschappen doen bij de supermarkt? Niemand die tegen u praat? Iets aan u vraagt? Voelt u zich tijdens het boodschappen doen ook nog eens niet geaccepteerd als mens? Dan is deze aanbieding voor u!

Doe ook mee met deze speciale actie voor eenzame supermarktgangers in de ochtend: Stumper Op Straat, oftewel S.O.S. Ratelt gegarandeerd aan een stuk door. Vraagt ongegeneerd om een ‘tabacca’. En het mooiste: u bent altijd zijn ‘mattie’. Opent wel DRIE KEER met dit woord. De droom van elke lonesome cowboy die zijn ontbijt in de supermarkt gaat halen. Of de natte droom van de cowgirl die ook wel eens de koe bij de horens wil vatten.

Of u nu met een zonnebril oploopt, of u op Uggs richting de supermarkt loopt, Stumper Op Straat spreekt u aan. En niet zomaar. Nee, u bent zijn mattie! Jawel, uw mattie, beste lezers thuis! En dat is wat u wilt, ik zeg het u nog maar een keer: u bent de mattie van Stumper. Het enige wat u hoeft te doen is te reageren! Zo simpel is het!

En als u nu bestelt, gooit S.O.S. er zelfs nog een ‘ey faka’ tegenaan, als klapperrrrrrrr! Maar dat is nog niet alles, want alles blijft altijd ‘rustug’ als u reageert. Daar kan geen lekker bakkie koffie tegenop, tegen zo’n ontzettend gemeende hartenwens. Dat wil toch iedereen, zegt u nou zelf.

Kortom: wacht niet langer en wees de mattie van Stumper Op Straat! U maakt hem er blij mee, en u heeft aanspraak van een wildvreemde! En dat allemaal voor slechts tien seconden van uw tijd. Want u ontbijt wacht wel op u in de supermarkt, maar Stumper Op Straat maakt zo nieuwe matties. Dus beantwoordt zijn S.O.S. morgenochtend direct! Gesprek verzekerd.

Latest posts by MIGUEL SANTOS (see all)