Na drie keer Blijdorp Festival kon de wintereditie natuurlijk niet meer uitblijven. En deze zaterdag is het dan eindelijk zover: Blijdorp Winter Festival 2016. De tipi’s worden ingeruild voor iglo’s (gehost door Yardbird en BAR) en het Roel Langerakpark voor de Van Nelle fabriek.

De allergrootste Sinterklaasactie ooit
Net voordat de goedheiligman ‘m weer peert, brengt hij nog een bezoekje aan Blijdorp Winter Festival. Tussen 13:00 en 16:00 loopt Sint-Nicolaas over het festival om de vroege festivalgangers te verblijden met prijzen. En dat zijn niet zomaar prijzen: van een gesigneerde plaat van Benny Rodrigues tot waardebonnen van o.a. Groos, Kakhiel of Sajoer, van Olli knuffels en custom vogelhuisjes ontworpen door Iwan Smit tot koptelefoons van Sennheis. Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Zeker de moeite waard om te checken
Omdat het nogal lastig kan zijn om alles te zien (of bewust mee te maken) hebben we je een handje geholpen door een #tipsvanBogue* op te stellen:

#1 DOOXS; maakten dit jaar indruk op Bevrijdingsfestival in Het Park
#2 Serge & Gerd; elektronische house met uitstapjes naar disco, techno en funk
#3 Detroit Swindle; want dit:

#4 BAR IGLO; Rotterdamse club BAR brengt op de een of andere manier een bijzondere vibe naar de festivals waar ze een stage, tipi o.i.d. hosten

*In willekeurige volgorde!

Primeuuurrr
We hebben de timetable als eerst. Geen dank!

timetable

Momenteel worden de laatste ‘Last Chance’ kaarten verkocht voor 39 euro. Bestel hier nog snel kaarten als je er zaterdag bij wil zijn.