Ben jij die saaie phone cases voor je telefoon ook zo zat? Geen paniek! Kom vandaag naar de Do It Yourself-workshop van Dennis de Bel in Roodkapje. Hier ga je samen met Dennis de Bel aan de slag om zelf een one-of-a-kind phone case te creëren met huishoudelijke spullen. Oftewel, lekker lowbudgetdesign voor je telefoon, helemaal in jouw eigen stijl en smaak.

Wellicht heb je al kennisgemaakt met de creaties van Dennis de Bel bij zijn tentoonstelling NO WARE hier in Roodkapje. Een mix van kunst, industrieel design, product en (non)object. Voor diegene die nog geen kennis hebben gemaakt met Dennis; De Bel houdt zich bezig met non-design, op het randje van (non)kunst waarin hij met humor en een knipoog kritiek levert op onze (digitale) maatschappij. Tijdens de DIY-workshop met De Bel zal je dus niet alleen leren om je eigen design phone case te maken, maar ook om na te denken over de grenzen en mogelijkheden van design en kunst.

Vandaag in Roodkapje.
Van 14:00 uur tot 17:00 uur ben je van harte welkom om deel te nemen aan de workshop. Kijk voor alle informatie op de Facebook-pagina. We hopen dat je ook langs komt!