Morgen is het dan eindelijk zo ver. Niko., bekend van zijn wekelijkse volle zalen in Blender elke donderdag, gaat verhuizen naar de nieuwe en hotte Annabel. Een match made in heaven zou je kunnen zeggen.

Wij bij Bogue mochten exclusief een interview met beide houden. Het blijkt dat ze naast goede partners ook geliefden zijn geworden. Tijd om ze aan de tand te voelen over deze ontwikkelingen.

Bogue: Vertel mij eens, Niko en Annabel.. Hadden jullie al stiekem een beetje contact voordat jullie met dit bericht de wereld ingingen?
Annabel: Niko, zal ik het vertellen of doe jij dat?
Niko: Ga jij maar lekker, schat.
Annabel: Okay, het is allemaal vrij geleidelijk ontstaan. Niko kwam een keer bij mij op de koffie voor een babbeltje, de gewoonlijke koetjes en kalfjes die door vrienden onder elkaar besproken worden. Ik merkte alleen dat Niko zijn hart ergens over moest luchten. Hij vertelde toen dat hij vond dat hij stil stond en weer vooruit wilde gaan. Hij trok toen de stoute schoenen aan en vroeg mij of ik geïnteresseerd was om een keer met hem te daten. Vanaf dat moment was het eigenlijk gelijk aan tussen ons, hihi.

Bogue: Niko, waarom is jouw keuze op Annabel gevallen?
Niko: Het is moeilijk om vanuit het vertrouwde nest een stap verder de wereld in te zetten, maar mijn gevoel zei dat ik m’n ballen bij elkaar moest rapen en gewoon aan Annabel moest vragen wat zij van mij vindt en of ze er wat in zou zien om met mij daten. Gelukkig zei ze ja! Dit voelt echt als een goede stap naar een volgend level. En dat is ook precies iets dat ik iedereen graag wil laten zien en voelen. De donderdag bij Annabel wordt een wekelijkse beleving voor iedereen. Ik heb aan mijn vaste DJ familie nu ook een x aantal (vind ik lelijk maar moet je zelf weten) nieuwe neefjes en nichtjes toegevoegd en zij staan dan ook allemaal te popelen om het publiek elke donderdag te vermaken.

Bogue: Naast nieuwe DJ’s, wat kan het publiek nog meer verwachten van jullie?
Annabel: Waar het ons voornamelijk om gaat is dat het publiek zich weer net zo thuis gaat voelen als ze dat eerder bij Niko. deden. Verwacht dus goede dranken, een gemoedelijke sfeer, top verlichting en geweldig geluid.
Niko: Daarnaast zullen wij ons samen meer verdiepen in grotere acts op de donderdagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Jeugd van Tegenwoordig, zij zullen in April 2016 op de donderdag optreden bij Annabel. Dit soort acts passen perfect bij haar en mij!

Bogue: Wij hebben er in ieder geval al heel erg veel zin in! Wat kunnen we aanstaande donderdag verwachten? Kunnen jullie ons al een tip van de sluier geven?
Niko: De avond zelf houden we nog even geheim. Wat ik wel kan vertellen is dat wij afgelopen weekend met vele organisaties en vrienden waarmee we hebben samen gewerkt of waarmee we samen gaan werken, een Friends & Family shoot hebben gehouden. Om ons samenkomen te vieren, hebben we een sweater laten ontwerpen door The Phoney Club en zijn we met zijn allen met die sweater op de foto gegaan. Die zal in een gelimiteerde oplage online komen via de Niko. webshop.
Annabel: Verder kan ik nog wel iedereen een tip geven om vroeg te komen! Het is de eerste avond dat ik open ben en ik kan je vertellen dat het aanstaande donderdag bizar druk kan gaan worden.

Bogue: Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Bedankt voor dit interview Annabel en Niko. Wij gaan er vanuit dat dit een nog mooier succes gaat worden dan iedereen denkt. Veel succes en plezier donderdag!
Niko: Dankjewel Bogue, bedankt voor dit interview!
Annabel: Zie jullie donderdag! 😉

Niko. Opens Annabel “Her Place, His Face”
Schiestraat 20
22/10 23:00 | Gratis tot 00:30 (zet jezelf op aanwezig / € 5,- deur

ANNABEL

Foto: Delicia Celik