schaatsfail3

Jaap Eden (1873-1925) was een van Neerlands grootste schaatsers. Zijn wederopstanding houdt van een feestje en een drankje. Daarvoor ben jij uitgenodigd, want zo is ‘ie wel!

The Happy Feelings zorgt in 020 al geruime tijd voor feestjes waar je moeder van zegt dat je beter niet kan gaan. Sinds kort komen ze vanuit hun grachten de rest van Nederland ingevaren, zo stschaatsfailreken ze kort geleden in Bird neer waar wij ons heerlijk misdragen hebben.

3 Februari organiseren ze dus Jaapie op het ijs en wij zijn er bij!

Op de unieke locatie Schaatsbaan Rotterdam worden maar 2 feestjes georganiseerd per jaar. Daarvan is dit de enige met versterkt geluid!

In de disco-area wordt je van je schaatsen geblazen door The Happy FeelingsEgbert-Jan WeeberLarry de KatAlamaison b2b Th’Acquisition en Prins Escort.

Ook is er een mega gezellig Hitjes schaatscafé met: Venour b2b DoodLeuk, Laurel & Hardy en de manager, Rutger Doornbos en LaVoi.

Je hoeft niet je ouders oude klapschaatsen te pikken, want je kan gewoon schaatsen huren voor een schamele vijf euries.

OHJA! EN VET LEUK JE KAN VIA ONS 2×2 KAARTJES WINNEN!

Hoe doe je dat dan, hoor ik je al denken?
1. Comment onder onze Facebookpost met wie je lekker wilt schaatsen(lees: vallen, want zeg nou eerlijk wanneer heb je voor ’t laatst geschaatst* *DAT RIJMT!)

2. Zet jezelf aanwezig voor het Facebook event van Jaapie.

3. Klaar. Dat was ‘t. Vet makkelijk.