De Grote Rotterdamse Kunstkalender (Trichis Publishing) bestaat vijf jaar en dat moet gevierd worden. De lancering van de Kunstkalender is morgen op een gloednieuwe locatie; bij de designloods/event space Robert van Oosterom Interiors & Fine Art in de Fenix Loods 2.

Kunst, muziek door dj Pé, drinks en bites van de Sate-Man (jammie). En natuurlijk voor alle deelnemers een exemplaar van de Grote Rotterdamse Kunstkalender om mee naar huis te nemen. Ook is de kalender exclusief op deze avond te koop voor € 25,- (i.p.v. € 34,95).*

Kan je er niet bij zijn, maar wil je jezelf wel de gelukkige eigenaar noemen van de Grote Rotterdamse Kunstkalender? Bestel deze dan hier.

Datum & tijd
Vrijdag 6 november
17.00 uur ontvangst met bubbels
18.00 – 22.00 uur lancering

Locatie
Robert van Oosterom
Fenix Loods II
Veerlaan 19
Rotterdam

Hosted by Gem creative agency

*Met pin betalen is mogelijk.

Hier alvast een exclusieve sneak peek.

GKK1

Foto: Nadine Calor

GKK2

Foto: Pim Top, REM Atelier

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)