Op vrijdag 28 oktober wordt de Grote Nederlandse Kunstkalender (GNNK) gelanceerd in het net geopende KINO aan de Gouvernestraat (oude Lantaren-Venster). Met de landelijke kalender zien we een gloednieuw concept, want eerder waren er alleen nog maar Rotterdamse, Amsterdamse, Haagse en Brabantse edities uitgebracht.

Bijna drie kilo weegt ‘ie dankzij 365 kunstwerken van dé nationale kunstenaars, zowel gerenommeerd als aanstormend talent van het moment. Werken van onder andere Marcel Wanders, Addie van den Krommenacker en Studio Florentijn Hofman staan in de editie van 2017. De GNNK is online te bestellen via >deze< link en kost € 34,95. Ook is de kalender exclusief op de lanceringsavond te koop voor €25,-.

De lancering is zoals we gewend zijn van de Kunstkalender: feestelijk. Denk aan muziek, kunst (verrassend) en een creatief netwerk dat niet schroomt om de voetjes van de vloer te doen.

Wij mogen een exemplaar van De Grote Nederlandse Kunstkalender weggeven. Like de GNNK Facebookpagina en ons bericht op Facebook. De winnaar krijgt vrijdag bericht!

LANCERING GNNK
Gouvernestraat 129-133
17:30 | Gratis entree

gnkk_cover15331 GBKK_Achtervel 2017.indd

oktober-15_gnkk juni-23_gnkk