Elf Nederlandse filmfestivals bundelen hun krachten voor filmnacht La Notte. Volgende week vrijdag worden hun beste en mooiste films all night long vertoond in het nieuwe filmhuis KINO. De dames van Roffa Mon Amour startten een samenwerking tussen contrastrijke filminitiatieven, met o.a. CAMERA JAPAN Festival, Imagine Film Festival en Architecture Film Festival Rotterdam.

Vrijdag 11 november kun je van 17:00 uur tot 05:00 uur films kijken, eten, drinken én muziek luisteren van Sierk Zee, Prins Escort en Woody & Oceanic.

“Het aantal filmfestivals met de focus op een specifiek onderwerp is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Deze festivals variëren in programmering, altijd van zeer hoge kwaliteit, en bedienen ieder voor zich een nichepubliek. In zo’n niche lukt het goed om een trouw publiek te binden, maar tegelijkertijd werkt diezelfde niche onwillekeurig ook begrenzend. Vanuit dit dilemma ontstond het idee voor La Notte: een samenwerking tussen contrastrijke filminitiatieven.”, aldus de organisatie van La Notte.

Cinema Culinair presenteert Estômago
Een van onze favorieten is Estômago! Voor deze korte versie van de Braziliaanse film geldt: what you see, is what you eat. Als de mannen in de cel proeven van Nonato’s kip met kokosrijst, doe jij dat ook. En om het af te maken kijk je de film natuurlijk vanuit een gevangenisbedje. Hoe tof is dat? Estômago is vanaf 17:30 uur ieder uur te zien en hier bemachtig je een ticket!

estomago-30minutes

WIN
Wil jij de film Estômago bekijken vanuit een gevangenisbedje? Wij geven 1 x 2 kaartjes weg voor de voorstelling van 00:30 uur. Wat moet je doen om te winnen?
1. Like de Facebookpagina van Cinema Culinair
2. Zet jezelf op aanwezig voor het event
3. En tag de vriend(in) waarmee je deze film wil zien in ons Facebookbericht

En voor de nachtfilms mogen wij 2 x 2 kaarten weggeven! En je kunt kiezen uit de volgende films:
La Antena
Hentai Kamen The Abnormal Crisis 
Light on Earth 
Shelley
La Notte 
Theeb 
Blue Movie 

Wat moet je doen om te winnen?
1. Like de Facebookpagina van La Notte
2. Vertel ons in ons Facebookbericht naar welke film je wil en met wie

LA NOTTE
Gouvernestraat 129-133
Vrijdag 11-11-2016
17:30 – 05:00
Koop hier je tickets!