Op daten heb ik niet het alleenrecht. Gelukkig maar, daar het einde der tijden dan zelfs voor Doomsday Preppers een donderslag bij heldere hemel was geweest. Onze voortplanting is immers niet alleen míjn verantwoordelijkheid. Ook op het daten met subculturen heb ik niet het alleenrecht. Wederom, gelukkig maar. Rotterdam biedt namelijk genoeg voor iedereen. Zo kwam ik onlangs grafisch ontwerper J. de V. tegen. Voor Bogue vertelde hij over zijn ervaring met daten en donker dik haar dat je vast kunt pakken.

“Ik heb Risk Azië uitgespeeld”

Ooit was J. de V. naar eigen zeggen een vervent Risk Azië-speler. Echter, na een aantal niet geheel gelukte relaties moest J. de V. zichzelf streng toespreken: “voor mij geen Aziatische meisjes meer. Ik heb genoeg tijd aan Azië besteed, het is mooi geweest. Of eigenlijk niet, en daarom ga ik er niet nog een keer in. Na een half jaar iedere dag yoghurt, wil je op een gegeven moment ook gewoon weer pindakaas.”

“Ze zijn klein, schattig, hebben van die druppel oogjes”

In een niet zo ver verleden liep hij al dromend de Kruiskade op en af. J. de V.: “Aziatische meisjes zijn fucking geil. Dat donkere, dikke haar dat je zo kunt vastpakken, die egale huid en, met het oog op nakomelingen toch dat exotische hè. Tenminste, dat vond ik toen allemaal. Ook vond ik ze super cute. Ze zijn klein, schattig, hebben van die druppel oogjes. Nu loop ik Aziatische meisjes straal voorbij. Ik ben op ze afgeknapt. De Aziatische meisjes willen altijd weg, voelen zich niet thuis en projecteren dat op jou. Niks is goed, alles stom. Ze willen hier niet zijn, de afstand is te groot. Hierdoor zitten zij met hun hoofd daar en kunnen ze niet waarderen wat jij leuk vindt. Het blijft toch de andere kant van de wereld, dat Azië. Na de eerste keer dacht ik: en nu weet ik hoe ik met ze om moet gaan. Niet dus. Ik begin er niet meer aan. Buiten dat moet je nooit een surrogaat van je exen zoeken. Op basis van een mislukte relatie een nieuwe starten, slaat natuurlijk nergens op.”

Inmiddels is J. de V. in Oost-Europa aanbeland. Handzamer, want dichterbij. “Ik heb mijn oerdrift jegens Aziatische meisjes geconditioneerd. Heb er wel Aziatische kook skills aan over gehouden. Super nice.”

Dore van Duivenbode

→ Lees ook: CEMAL

Latest posts by Dore (see all)