Ziet u het voor zich. Een vrouw of man die alles wat u begeert doet op seksgebied. Alles wat u wil: zonder vragen, zonder moeilijk te doen, zonder te hoeven onderhandelen, geen voor wat-hoort wat, gewoon onvoorwaardelijke welwillendheid. Een partner die volledig instelbaar is naar al uw wensen. De manier van pijpen, de strakte van de schede, mond en anus. De grootte van de penis, het geluidsniveau en zelfs de exacte woorden die u wenst. Van “who’s your Daddy”, tot “uhu, ya Momma.” Een partner die met één druk op de knop van vrouw naar man verandert, andersom, of in iets daar tussenin. Een partner die u als wekker kunt instellen zodat u voortaan iedere ochtend fenomenaal wakker wordt gepijpt, gebeft, gebaft of geneukt. Een partner die u dagelijks kunt aanpassen op het gebied van cupmaat, gewicht, ras, huid- en  haarkleur, taal of zelfs accent. Een partner die naar eigen wens instelbaar is om wel of niet een goed gesprek te voeren na de daad of ‘nog even te knuffelen’. Een partner die gegarandeerd vrij is en blijft van alle soa’s en nooit vreemd gaat. Een partner die dankzij het gepatenteerde V-load-motion-system wordt opgeladen, terwijl u hem of haar neukt.

Tja, daar gaat het hee, en daar zijn we naar verwachting van verschillende wizkids al over twintig jaar. Deze week bleek namelijk dat de reeds ontwikkelde kunstmatige intelligentie zich kan meten aan het IQ van een vierjarig kind. De computer scoorde vooral goed op herkenningstaken in zowel taal als beeld. Met het beantwoorden van ‘waarom’-vragen ging de computer echter finaal de mist in. Zoals iedere ouder van (ooit) vierjarigen ongetwijfeld weet, spelen ‘waarom’-vragen een nogal grote rol op die leeftijd. Kortom, we hebben een kunstmatige vier jaar oude autist gemaakt en dat is op z’n minst gezegd toch behoorlijk knap.

Volgens de wizkids zijn er over twintig jaar computers die slimmer zijn dan de mens. Maar vrees niet lieve mensen: er komen geen rampscenario’s aan zoals voorgesteld in The Terminator. Nee, die computers zijn veel te slim om een eindeloze oorlog met ons te voeren. Ze pakken ons natuurlijk op onze zwakste plek en laten ons onszelf uitroeien. Hoe? Daar wil ik u bij deze voor waarschuwen. Tenslotte leert de geschiedenis ons dat de mensheid de grootste technologische vooruitgangen boekt in tijden van oorlog of bij het gebrek aan seks. Sterker nog, het overweldigende sucsex van het internet is voor het grootste deel te danken aan de seksindustrie. Deze branche draait zelfs een jaaromzet die groter is dan die van Amazon, Apple, eBay en Google bij elkaar. Yeah, sex sells en het duurt vast niet lang totdat ook de supercomputers dit door hebben.

Aanvankelijk is het nog niet erg dat robots (zoals de Chinezen met onze patatzaken) straks onze banen overnemen. Het snode uitroeiingsplan begint pas echt vorm te krijgen als ze ook het oudste beroep ter wereld overnemen. De eerste seksrobots passen zich feilloos aan op onze behoeftes en leren snel wat wij lekker vinden. Voor je het weet heeft iedereen thuis een gratis seksrobot en wordt de seks binnen relaties vervangen door het i-fucken. De mensheid raakt verslaafd aan i-fucken, komt constant tot ongekende orgasmes maar kinderen…… die worden niet meer verwekt. Het gevolg na zo’n honderd jaar…u raadt het al….de laatste mens op aarde sterft. Inderdaad, dan zijn we pas echt i-fucked.

Latest posts by KOBUS CARBON (see all)