Festival Oranjebitter pakt de eerste editie van koningsdag groots aan. Eerder verkondigde de organisatie al een extra avond oranjevertier en vandaag wordt zelfs de hoofd-act van het Rotterdamse festival bekend gemaakt.

Speciaal ingevlogen voor het Europese optreden, is hiphop sensatie De La Soul dit jaar aanwezig op festival Oranjebitter. De legendes, bekend van de old-school hit ‘Me, Myself and I’, staan garant voor onvergetelijk festival spektakel.

De feelgood hiphop van De La Soul zal de relaxte sfeer van het festival op de Parklaan zonder twijfel naar een nóg hoger niveau tillen.

36-oranjebitter-rotterdam-2012-foto

Ook zal The Kik dit jaar hun debuut maken op Oranjebitter en naast optredens van FS Green & MC Fit en Vive la Fête is De Jeugd van Tegenwoordig van de partij.

In navolging van Lee Towers vorig jaar, zal er dit jaar ook weeer een keur aan cult-legendes aanwezig zijn.

Check hieronder de video die we vorig jaar maakten van de pre-borrel.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)