Produceer ambities op kleding- en interieurgebied, kok Perry van Ter Marsch in de keuken en een platform voor kunst en muziek. Vintage en design store Hoboken is een harmonieuze aanvulling in de up and coming Hoornbrekersstraat!

Begin april sloegen Henno en Marlon de deuren van Hoboken wagenwijd open met hun eigen plek in de stad waar je kunt eten, kleding en design kunt kopen en andere snuisterijen. Met Hoboken willen zij een platform gaan zijn voor alles wat hen inspireert en zij tof vinden. Voor Henno is het een langverwacht project wat nu eindelijk aan het lopen is: ‘Iets wat ik al heel lang wilde doen maar nu eindelijk gerealiseerd is.’

foto1

Snuisterijen zeker. Dit is namelijk geen opgezette dierenpoot maar een bidon!

‘Bij Hoboken hebben we niet een hele collectie, we kopen dingen in die we tof vinden en van daaruit is het aan de bezoeker om er zijn eigen wending aan te geven. Winkelen in een ontspannen omgeving en dingen zelf ontdekken.’ Zo vertelt Marlon. Het aanbod van Hoboken is een mix van high end en low end. Je kunt er schoeisel vinden van merken als Rick Owens en Raf Simons maar voor een goede vintage jas van drie briefjes van tien ben je ook hier op het juiste adres.

Voordat de officiële opening plaatsvond waren er diverse dingen te beleven. Zo was er een eindexpositie van Willem De Kooning studenten, wat kleine evenementen en in-store concerten. Het is nog heel even wachten op wat vergunningen maar zodra deze rond zijn gaat er meteen een programmering komen. Plus hier en daar nog een feestje (YES!).

De heren hebben tal van plannen in het verschiet. ‘Teveel om op te noemen eigenlijk! We willen graag zelf gaan produceren op kleding- en interieurgebied. Daarbuiten willen we gaan kijken in hoeverre we een platform kunnen gaan vormen voor kunst en muziek. Als het iets bijdraagt aan het huidige klimaat dan is dat iets wat we graag willen supporten.’ Aldus Henno.

Let op! Aanstaande vrijdag is het TEX MEX FRIDAY in Hoboken, voor €15 (p.p.) kun je met vrienden of collega’s het weekend starten met een gezellig etentje. Er worden je drie verschillende soorten wraps voorgeschoteld en een tequila slammer om het af te maken! Plaats hier nog snel een reservering via een bericht naar hun Facebook pagina.

foto2

foto3

foto4

Hoboken
Hoornbrekersstraat 16
Geopend van woensdag tot en met zondag
12.00 uur tot 20.00 uur