We hebben nog geen reactie van de Amerikaanse publicist en futuroloog Alvin Toffler vernomen maar hij zou ongetwijfeld trots zijn op het nieuws. TOFFLER is twee jaar geworden! De New Yorkse trendwatcher schreef in de jaren zeventig al over de verwarring en onvrede die het gevolg zijn van de razendsnelle veranderingen in de sociale structuren en technologie.

Dertig jaar later is deze frustratie precies de reden waarom Toffler als nachtclub twee jaar kan bestaan. De voormalige ondergrondse voetgangerspassage heeft zich namelijk weten te profileren als safe haven voor iedereen die de dagelijkse, eindeloze veranderingen even zat is. Hier veranderde de Derde Golf van iets abstracts tot een tastbaar avondje uit in het post-industriële tijdperk.

Dat gaan ze dan ook vieren, twee.. dagen.. lang. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 december pakken ze flink uit. ’s Vrijdags rollen ze dedj booth tot ver achterin de tunnel als Hot Since 82 gaat draaien. Deze Engelsman zette zichzelf in 2011 op de kaart met de release van ‘Let It Ride’ op het label ‘Noir Music’. Daarnaast behoort de Hot Since 82 remix voor Green Velvet’s ‘Bigger Than Prince’ tot één van de grootste (Ibiza) hits van het afgelopen jaar en was deze enorme klapper niet weg te denken uit de Beatport top 3 notering van deze zomer.

Zaterdag komt UK held Skream naar de tunnel. Speciaal voor deze gelegenheid doet hij voor TOFFLER een exclusieve house set. Veel mensen zullen hem vooral kennen vanuit het dubstep circuit, een scene die hij eigenhandig groot heeft weten te maken voordat hij zich wilde richten op andere genres. Luister hier zijn Soundcloud mix, waarmee hij bewijst ook genadeloze house sets te kunnen draaien.

Voor beide dagen biedt TOFFLER een passe-partout voor 15,-. Daarnaast hebben wij ook voor beide avonden 1×2 gastenlijstplaatsen beschikbaar voor diegene die antwoord geeft op onze bescheiden prijsvraag:

Welke Toffler-avond zal je nooit meer vergeten? (meerdere antwoorden mogelijk)

Mail jouw onvergetelijke avond met als onderwerp HOERA naar win@bogue.nl en geef daarbij of je vrijdag of zaterdag naar Toffler wilt. De winnaars worden donderdag via de mail bekendgemaakt.

 

INFO
Open both days: 23:00-06:00
Day 1 presale: EUR 10,- | Day 2 presale: EUR 10,-
Day 1 + Day 2 presale passe-partout: EUR 15,-

2yearArtwork

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)