Heineken Afterwork blaast ‘Thank god, it’s five o’clock!’ nieuw leven in. Samen met lokale hotspots haalde Heineken het afgelopen jaar meer dan 7000 young professionals achter hun laptop vandaan om het einde van de werkdag te vieren. Deze winter gaat Afterwork nog een stap verder in de missie voor een nieuw borreltijdperk bij de tofste locaties in Rotterdam.

Is it 5PM yet?!

Vanaf deze winter zet Heineken Afterwork haar missie voor het 5-uurmoment door met nieuwe partnerships in Rotterdam. Bij HUGH, nhow en Golfcenter Seve wordt de crowd of colleagues verwelkomd met een ijskoud biertje, home made happen en muzikaal entertainment. Heineken Afterwork brengt een vraag terug naar de Nederlandse werkvloer: is it 5 P.M. yet?!

Aanstaande donderdag is de eerste Rotterdamse Heineken Afterwork borrel in HUGH. Voor een plekje op de gastenlijst meld je je HIER aan. Je kunt je ook meteen voor de andere Heineken Afterwork borrels inschrijven.

HUGH
Kruiskade 15
17:00 – 21:00 | Guestlist

WIN
Wij hebben een hele lekkere winactie, wij mogen namelijk een etentje bij HUGH weggeven. Het event is van 17.00 tot 21.00 uur en de winnaars mogen donderdag voor, na of tijdens het event aan tafel gaan voor een diner voor twee.

1. Like onze Facebookpagina
2. Like ons bericht op Facebook en tag je vriend(in)

afterwork

hugh

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)