Bogue gaat dit jaar samen met jullie op zoek naar hèt Food Festival van Rotterdam. Afgelopen weekend was het de beurt aan TREK Festival. Vorig jaar streek de Rotterdamse editie van TREK voor het eerst neer in het Vroesenpark. En het was een succes. Wie kan zich nou niet die enorm lange rijen bij de ingang, de trucks en de wc’s herinneren? Geduld was een hongerige zaak. Wij waren dan ook positief verrast toen wij hoorden dat TREK was verplaatst naar het Roel Langerakpark. En achteraf gezien misschien maar goed ook, want volgens de Metro heeft TREK dit jaar ruim 30.000 bezoekers getrokken.

Yay en nay
Yay, wat een fijne en schone locatie. Aan bankjes en tafels geen gebrek, gras- en zandveldjes (Zitten we in het park? Zitten we op het strand?) zorgden voor nog meer zitplekken voor degenen met een kleedje of maling aan schone kleding, wat zorgde voor een relaxte picknick vibe. De aankleding was zoals vorig jaar: gezellig. Extra complimenten geven we aan de wc’s. So fresh, so clean. Nay voor de bereikbaarheid. Openbaar vervoer was niet per se makkelijk naar deze locatie en er waren weinig parkeervoorzieningen.

Onze conclusie: dit jaar geen rijen, nergens niet echt. Kwam dat door de grootte? De warmte van het zonnetje? Joost mag het weten. De “problemen” van vorig jaar waren verholpen en wij hebben een heerlijk weekend gehad.

Foto’s: Luna Grigo

DSC_0693

DSC_0699

DSC_0707

DSC_0713

DSC_0714

DSC_0716

DSC_0718

DSC_0744