Het is vrij druk in de trein, ik moet zoeken naar een plaatsje. Dat zijn van die momenten, dat ik het weiland inkijk en koeien en schapen zie denken: “Fijn hé, veetransport! Stelletje klootzakken.” Echter heeft een volle trein wel een voordeel, dat zijn namelijk de gesprekken die je opvangt. Ik prop mijzelf tussen een variërend gezelschap. Twee Antilliaanse jongens, een ietwat volle vrouw van rond de 42 jaar oud en rechts van mij zit wat kantoorgrut. Ik val met mijn neus in een mengelmoes van vreten, het lijkt wel een ontplofte vrieskist. De vrouw zit aan de sushi. Ze geeuwt een paar keer, het lijkt wel alsof er een tonijn in mijn bek geslagen wordt. Niet fris. Houdt even een hand voor je mond, in plaats van dat je de paling aan je adamsappel naar buiten laat glippen. De Antilliaanse jongens eten allebei een Quarter Pounder van de McDonald’s. Ondertussen zijn ze met elkaar in gesprek, de stukken vlees vliegen door de cabine heen. Gelukkig zitten zij tegenover elkaar.

“Maar ik zeg je eerlijk, die bitch drijft mij wel tot die punt dat ik haar poenie echt ga molesteren man. Ze wil beetje komen toch, ze komt niet beetje, ze komt volledig of niet. Begrijp je? Ze willen dick, maar ze bijten niet”, hoor ik één van de jongens zeggen terwijl er een augurk aan zijn wang hangt. Kijk, dat zijn gesprekken waar ik wat mee kan. Want meiden die wel willen happen, maar het niet doen, ja, dat blijven lastige dames. Toch? Ik ben benieuwd naar de reactie van zijn maatje. “Mhh, se swa. Maar die bitch moet begrijpen dat er meerdere kutjes ronddwarrelen. Wat? Ze denkt ze heeft golden pussy ofzo? Haar pussy is niet golden, haar pussy is dezelfde als die pussy van de buurvrouw. Wil ze je vragen op die pussy te wachten? Ben je para? Pussy’s moeten vloeien man!”, reageert hij. Ben ik het deels mee eens. Ik bedoel, een vagina is een vagina. De vorm, het uiterlijk en de geur verschillen nog weleens. De één lijkt op een uitgedroogde spons en ruikt naar secondelijm en de ander ziet eruit als een egale frisse gletsjer en ruikt naar bloemetjes, maar die van de buurvrouw, heeft wel dezelfde functies als die van een bikinimodel. Klopt.

Dit zijn vooralsnog helemaal geen onaardig gesprekken. Nee, ik ben blij dat deze jongens dit gewoon open en bloot met elkaar durven te bespreken. Met de sushi dame gaat het ondertussen wat minder. Ik weet niet of ze te gulzig met de wasabi is geweest of dat het door het gesprek van de jongens komt, maar ze heeft een kop als een paarse medicijnbal. De jongens vervolgen ondertussen het gesprek. “Begrijp je. Kijk, me lollo moet juices hebben man, pussy juices. Als je me die niet geeft, dan mag je gaan opdonderen.”, reageert de ander weer. Kijk, hij staat op zijn strepen. Een plantje geef je toch ook water? Dat werk hetzelfde met een leuter, die mag je ook niet laten uitdrogen. Verdomme, die gasten zijn scherp en leggen de vinger op de zere plek zoals ik mensen dit zelden heb zien doen. De sushi dame stapt ondertussen op en loopt de cabine uit, naar het toilet of naar een andere plek, het is mij niet precies duidelijk. Ik heb in een treinritje van een halfuur in ieder geval weer doorstaan. Geen pussy is golden…

Latest posts by Kaj (see all)