Zaterdag 14 oktober vind je op Katendrecht, net over de ‘hoerenloper’, het beste en leukste op het gebied van literatuur, spoken word en poëtische muziek. Geen Daden Maar Woorden Festival slaat dan weer zijn vleugels uit op en rond het Deliplein. De afgelopen twintig jaar reist het veelzijdige festival al rond in Rotterdam. Het heeft het talloze vormen gekend, maar ze wisten altijd de daad bij woord te voegen qua festiviteit. Ook deze jubileumeditie staat de spotlight op jonge veelbelovende auteurs en artiesten.
Zo draagt schrijfster Ariel Levy voor, die het vermakelijke en kritische boek ‘Female Chauvenist Pigs’ schreef.

Er wordt voorgedragen door dichter Ellen Dickwitz, die ook verschillende auteurs, waaronder Levy, zal interviewen. Debutanten Gerda Blees, Nhung Dam en Marijn Sikken zullen ook achter het katheder plaatsnemen.
Muzikaal word je meegenomen door de dromerige muziek van onder andere Lucky Fonz III en Gerson Main. Beiden bekend om hun poëtische invalshoek, interactie en vrolijke kijk. Na het festival kan er ook nog gedanst worden op de afterparty in Kantine Walhalla.
Spoken word maakt de afgelopen jaren een stormachtige groei door en is dan ook bij Geen Daden Maar Woorden Festival met een sterke line-up op het programma te vinden. In Rotterdam bloeit qua spoken word-artiesten, dus chauvinistisch als wij zijn staan we dan ook vooraan bij Takkie (Rapper van Takkie&Ranx) en de jonge Mariana Hirschfeld.

Vind hier  het volledige programma van Geen Daden Maar Woorden Festival 2017.
Tickets vind je hier.

WINACTIE:
Win 2 tickets voor dit literaire feestje door onze Facebook-post te liken en er te commenten met wie je wilt gaan. (Wij zijn gevoelig voor leuke, sentimentele, slijmerige en gekke verhalen!)