Na deze semi-winter hebben we zin in iets fris en dynamisch! Daarom staat de maand april bij Roodkapje in het teken van ULTRA FEMINISIME. Dat andere F-woord wordt onderzocht aan de hand van artist talks, booty shaking, discussies en inspirerende screenings. Roodkapje geeft je de kans om te ontdekken wat die verdomde feministen nou eigenlijk van je willen en hoe ermee te dealen – of niet.

Onze eigen ULTRA Dinner Table is het hart van Roodkapje’s feministenmaand; een herinterpretatie van Judy Chicago’s iconische werk ‘The Dinner Party’. Verwacht vurige discussies, een hele hoop verwarring maar ook openbaringen.

Omdat wij altijd redenen kunnen vinden voor een feestje is de opening van deze thema-maand er ook zeker één! Donderdag 3 april, vanaf 19:30, hosten we in Roodkapje de ULTRA FEMINISM TEA PARTY. Met onder andere de presentatie van de ULTRA FEMINISM publicatie en een Mister T ceremonie met thee en cake door onze eigen mad hatters Nikki Ootjers en Hinde Chaâtouf. Fashion icon en journalist Aynouk Tan gaat het hebben over hoe de manier waarop we eruit zien bepaalt hoe mensen over ons denken.

Als feministische kers-op-de-taart zal Dennis van Vreden (aka Beyoncé van Vreden) zijn performance SERFBORT doen: een 3-uur durende lip sync van alle hits van Beyoncé! Dus, thee met cake, een pittige discussie en een unieke Beyoncé performance! Wat wil je nog meer op je donderdagavond?!

HASTA LA FEMINISTA!
Check het Facebook-event voor meer info!

4 april 2014
K-POP J-POP NIGHT
21:00 – 02:00 | €8,-

5 april 2014
CLUB HEIMAT // VILLA TROPICA
23:00 – 04:00 | €6,-