Frauduleus is ‘female power in your face, bitch’! Powerchicks Nikki, Hinde en Sidhi organiseren deze super toffe feesten onder de naam Frauduleus en vanavond komt dit oestrogeen fenomeen voor het eerst naar Roodkapje!

Tijdens Frauduleus verwelkom je jezelf in een manische atmosfeer waar feesten verder gaat dan de traditionele en conventionele context. Frauduleus is op zoek naar de grondslag en eerlijkheid in muziek. De feesten wekken hallucinaties, psychoses en duisternis op, het maakt niet uit welke muzieksoort het is. Deze openingsavond trapt af met een muziekprogramma dat terug gaat naar de wortels en binnenste kern van Frauduleus. Dit is wat je aanstaande zaterdag kunt verwachten: NADA.

We are nothing. We can do anything
Gebaseerd op nihilistische voorgevoelens roept NADA de Scepter of New Times op, met daar vanaf trekkend een vierdimensionale tennisbal die zich bevindt tussen de lijnen en de muur.

Akemiö Grey
Dit is een van de vaste DJs van Heibel! Akemiö Grey heeft deelgenomen aan de Lemon Rave in OT301 in Amsterdam en deed ook mee aan de illegale street raves tijdens Koninginnedag. Zijn eerste liefde is alles wat een breakbeat, hoge vocals en piano stabs bevat. Heeft dit iets te maken met nostalgische kindertijd-vibes? Waarschijnlijk wel, maar hij is altijd op zoek naar nieuwe muziek om zo de toekomstige rave-vibe te creëren!

Scramble Channel
Een duoproject dat muziek maakt waarop je kunt meezingen met synth songs en rammelende samples op vervormde kanalen.

Andere events bij Roodkapje

Vrijdag, 24 januari 2014
To Hell With Common Sense
Meindert Talma (NL)
20:30 – 01:00 | €6

Vrijdag, 31 januari 2014
Gespitzen
Leo Svirsky, Cactus Truck & Dialoog
20:30 – 01:00 | €6