“Laten we dit jaar een editie doen die alle vorige bij elkaar doen verbleken” had een quote kunnen zijn van een programmeursmastermind in de organisatie van Expedition festival. Raplegende Busta Rhymes werd als een van de eersten aangekondigd en gisteren kwamen daar bosslady Kelis, Mr. Oizo (fuck yeah) en de bizarre The Glasslamp Killer bij. Om de rest van de line-up maar niet te vergeten.

VIER STAGES
De Annabel stage is een stage zoals je verwacht van een poppodium. Podiumbeesten en dansbaar met Busta, Kelis, Omar Souleyman en de inmiddels niet weg te slaan uit festivalland de Rotterdamse dj Jeff Solo. Maar ook liefhebbers van elektronische muziek kunnen hun hart ophalen met Roosevelt en Weval. En wat dacht je van reggaesensatie Inner Circle?!

Tekst gaat verder na foto…
kelis

Vreemde, spannende en eclectische muziek uit exotische oorden wordt gecureerd door de Haagse club Pip. Op de Pip stage staat een hele opvallende naam in de line-up, namelijk Mr. Oizo. De meesten zien meteen die bekende gele puppet voor zich die in 1999 de televisies onveilig maakten. We zijn benieuwd wat deze Franse dj voor ons in petto heeft. Maar misschien de meest opvallende naam die je MOET zien is The Gaslamp Killer. Deze man staat bekend om zijn bizar hoge energielevel en experimentele optredens.

via GIPHY

↑ The Gaslamp Killer ↑

Uiteraard is er ook een HOUSE stage. Goed voor tunes zijn onder andere Dekmantel Soundsystem, Gerd Janson, techno-icoon Green Velvet, Recondite en Octave One.

Wat de Soulection ft. Crispy stage te bieden heeft? Dit muzieklabel uit LA maakt grote stappen met het vetste wat elektronische soul te bieden heeft. Ze worden ondersteund door het Rotterdamse collectief Crispy. De Nederlanders Full Crate, Siroj en Djoevenile joinen Hannah Faith, Joe Kay en The Whooligan.

Tekst gaat verder na foto…

green velvet

Green Velvet:bron

Nu is natuurlijk de grote vraag: wordt Expedition HET festival van Rotterdam dit jaar?

WIN
Jawel, er kan weer gewonnen worden! Wij geven 3 x 2 tickets weg. Laat in ons Facbookbericht achter voor welke artist(s) en met wie jij naar Expedition gaat.

Zaterdag 15 juli 2017
13.00-23.00
Kralingse Bos Rotterdam
Early Bird €37,50 via www.expeditionfestival.nl

Meer info vind je op de Facebook van Expedition Festival.