EXCLUSIEF BIJ BOGUE EN OPEN ROTTERDAM! Aflevering 2 van de Bogue Original Televisieserie ‘Feyenoord Till I Die’.

Centraal vanavond staat Feyenoorder André Heil. 49 Jaar inmiddels en met recht een oud-gediende te noemen. Hij was één van de eersten met een zogenaamde SCF-tattoo. SCF staat voor Sport Club Feyenoord en het is een symbool geworden van de harde kern van Feyenoord.

AHstillbogue1

André heeft een zeer bewogen leven achter de rug, waarin hij ondermeer kampte met een alcohol- en drugsverslaving en is inmiddels al ruim twee jaar in afwachting van een levertransplantatie. Tevens is hij in 1991 veroordeeld voor een celstraf van vier jaar voor de moord op FC Twente-supporter Erik Lassche. André vertelt hierover in de uitzending vanavond.

Zijn dagen brengt hij tegenwoordig rustig door nu hij geen alcohol en drugs meer gebruikt. Eén ding is onveranderd gebleven: zijn trouw en liefde voor Feyenoord.

Kijk de aflevering exclusief hieronder op de site en vergeet de speciale Feyenoord Till I Die Facebookpagina niet te liken en hou ook de Facebookpagina van Bogue in de gaten voor exclusieve updates!

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)