Alsof er niet genoeg te doen is in onze stad, strijkt Circusstad Festival van 3 tot en met 7 mei neer in Rotterdam. Hold your horses dierenvrienden, want nee, nee, geen zielige olifantjes, tijgers en andere beestjes die het af moeten zien, maar wel voorstellingen workshops en acts op het Schouwburgplein, in het oude Luxor en in de Rotterdamse Schouwburg.

COOL…
Om te doen: verschillende workshops met de artiesten zoals zelf vliegen, balanceren en jongleren met bizar veel ballen.
Om te kijken: de openingsvoorstelling van het Canadese Cirque Le Roux in het Oude Luxor. Een whodunnit voorstelling vol slapstick en acrobatiek in de wereld van de zwart-witfilm.

IETS COOLER… La Cosa – Claudio Stellato
In La Cosa gaan vier mannen een grote stapel hout te lijf onder regie van de multidisciplinaire Italiaanse Belg Claudio Stellato, die zelf ook mee speelt. In deze intense en ritmische voorstelling zoeken de heren de grenzen van het lichamelijke op en gebruiken ze talloze houtblokken om vormen te creëren of te vernietigen in een aaneenschakeling van spelletjes en rituelen. Grappig, verbazend en experimenteel circus zoals je het nog nooit eerder zag.

Zaterdag 6 mei | 19:30 Tickets: € 10 – € 20

WIN
We mogen 2 x 2 tickets weggeven voor de voorstelling La Cosa. Like ons bericht op Facebook en zet jezelf op aanwezig bij het event!

Voor het volledige festivalprogramma klik je hierrr.

la-Cosa-Claudio-Stellato-Company-Credit-Massao-Mascaro-6