Ja lieve jongens en meisjes: er is een heus online onderzoek om uit te vogelen wat ‘we’ vinden van het Rotterdamse popklimaat en de eventuele komst van een nieuw poppodium. Meedoen aan het onderzoek doe je hier. KLIK KLIK.

Het onderzoek is opgezet door Homas van Vliet en Arjen van der Straaten. Zij werken aan een plan voor een nieuw poppodium in Rotterdam (wie niet!) en daarom doen ze dus dit publieksonderzoek.

Waarom nu? Nou, 19 december sluit de deadline voor het indienen van een plan voor een poppodium bij de Gemeente Rotterdam.

Dus ja, wat vinden Rotterdammers eigenlijk zelf? Het onderzoek loopt tot 30 november en de initiatiefnemers hopen de eerste voorlopige resultaten op 25 november a.s. te kunnen presenteren. Dan is er een Openbaar Poppodium debat in de Arminiuskerk.

Volgens ons is die Arminiuskerk nog immer een hele fijne locatie voor een poppodium, maar dit terzijde.

De heren van POPTEMPEL doe je volgen op Twittert.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)