Friederike is er weer met haar wekelijkse party-update. Lees hieronder haar tips voor de komende dagen.

Ik mag eigenlijk helemaal niet stappen dit weekend met mijn aankomende tentamens, dus jullie moeten het maar extra bont maken.

Donderdag
We beginnen dit weekend bij Firma Zintuig in Bird. Ik ben vaste klant, twee keer eerder geweest en topavonden gehad. Zeker gaan. Mocht je meer zin hebben om wat te eten kan je terecht bij Level voor Bubbels & Burgers.
Film kijken kan ook nog, de film 69: LIEFDE SEX SENIOR gaat in première in Kriterion. Daarna kan je bij de Movember Bingo aanschuiven in de Zondebok.
Dansen doen we bij Losgeld in Rotown.

Vrijdag
Vrijdag hoppen we lekker door. Mijn persoonlijke aanrader is Jagerland, altijd een goed feestje. Vergeet geen kaartje te regelen. Heb je zin om te swingen kan je terecht bij Radio Modern in de schouwburg, misschien een keer wat anders op de vrijdagavond.
Ben je meer een gewoontedier, dan kan je ook weer terecht bij de Dope Boys in TwentySix. Wil je helemaal los, dan is er een nieuw feestje in Perron genaamd Stadsopvang, met locale helden als Cool Harbour.

Zaterdag
Het lijkt wel alsof de stad weer helemaal los gaat dit weekend, want zaterdag heb ik nog meer in de aanbieding. In de middag kan je nog even rustig aan doen bij BAR bij de Yard Sale, onnodige spulletjes kopen van mensen die op kleedjes zitten.
In de avond kan je weer dansen in BAR bij het feestje Rêve, ze omschrijven het zelf als: een verbinding met het onderbewuste. Surrealistisch, bizar, angstaanjagend, magisch & melancholisch. Rêve brengt een clubavond die je oren, ogen, tong en geest kietelt…. lijkt mij de moeite waard.
Heerlijk dansen kan je ook weer bij TwentySix met het feestje Chrome.

Ook kan je zaterdag Movember afsluiten in De Zondebok. Je kan bieden op een special voor de actie ontworpen schilderij van Eelco van den Berg, de veilingmeester is niemand minder dan onze eigen Gino en ik speel zijn lieftallige assistente. Mocht je Losgeld gemist hebben, dan doen we het hier nog een keer kleinschalig over samen met Coup de Sjans en Marc Nolte & Job Smit.

Voor nog een tof feestje kan je terecht bij Cinerama. Films kijken, dansjes doen en volgens mij zelfs ontbijten. Zeker de moeite waard gezien je hier niet elk weekend voor een party terecht kan.

Zondag
Als je zondag nog energie over hebt, kan je uiteraard weer terecht bij Groos op Zondag, deze keer met een speciale Sint-editie. Je kan er terecht voor cadeaupapier van Saskia Haex of lekker eten van De Eendracht. Als je daar dan toch al bent, kan je makkelijk oversteken naar Bird voor Woordenwordenzinnen met dichters, muziek en kunst.

Veel plezier dit weekend en tot volgende week!