Ola!

Daar ben ik weer. Deze week had ik een zwembad in mijn kelder, helaas geen zwemfeestje het kon toch beter weggepompt worden. Willen jullie een 24/7 Rotterdamse partyzeit-update; volg dan Bogue_partyzeit op Instagram. Ik beloof dat ik geen dronken selfies zal posten, wellicht wel een Duckfacedonderdag (;

VANDAAG Vanavond mogen jullie mij allemaal helpen. Ik ga bingolootjes verkopen bij Movember. Leuke prijzen zijn er te winnen; mijn favoriet is tot nu toe de sombrerohoed (PART II hier te zien).

Vanavond is ook de opening van Extra Large van Opperclaes bij de Mini Mall. Voor deze editie hebben ze drie kunstenaars uitgenodigd: Zenk One, Eelco van den Berg en David Louf. Deze drie waren actief in de graffiti scene in de 80s/90s/2000s. ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

VRIJDAG Op vrijdag ga je eerst terug bij de SingerSweatShop voor een heuze metal party: Metal Shop. Er zijn dj’s en er is eten, maar ik ben benieuwder naar de metalgedichten. Toen ik nog op het vwo zat, ging ik altijd naar Waterfront, pure nostalgie. Het wordt een leuke bandjesavond; denk aan veel rock ’n roll en bandnamen als ‘Bang Bang Bazooka’. Heb je meer zin om te dansen, ga dan naar TwentySix voor het feestje Don meets Absalom (winactie op Bogue) in het kader van Buma Rotterdam Beats. Met de voetjes van de vloer kan je ook in Perron tijdens Blendits, deze keer hebben ze het drum & bass duo Camo & Krooked op bezoek.

Heb je zin om een keer buiten Rotterdam te gaan stappen? Er is een leuk feestje in de Chicago Social Club, genaamd Zeezout.

ZATERDAG Als ik ergens zin in heb, is het wel Blown Away Fest dit weekend (winactie op Bogue). Er is zoveel te doen op het gebied van cultuur en techno dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen. Onze eigen Gino en Nina gaan allemaal spannende dingen doen. Dus wees erbij er zijn nog enkele kaarten te koop.

Wat ik hierdoor helaas moet missen is The Scenario in Bird. Mijn favoriete hiphopfeestje. Om alvast in de stemming te komen kan je vanaf 21:00 uur al terecht in Bar voor Sevdaliza, een Antwerpse rapper en een Londense singer-songwriter. In het kader van Buma Beats is er zaterdag nog een feestje in TwentySix met Dope Boys. 25 jaar bubbling beats; als dat geen nostalgie is. DJ Kaas kon helaas niet komen.

ZONDAG Het is aan het eind van het weekend weer tijd voor Groos op zondag, deze keer met zeefdrukken Saskia Haex, lekkernijen van Mevrouw zoetekouw en gelukkig koffie van de man met koffie.

Veel plezier dit weekend en vergeet ons niet te volgen op INSTAGRAM!

DONDERDAG
Movember Thursday Part III bij Cafe de Zondebok & t’ ZwarteSchaap
Opening Opperclaes Extra Large tijdens Street Science Festival bij Mini Mall

VRIJDAG
CLubhuis de Rotte Tiet in Waterfront
Don meets Absalom in TwentySix (WINACTIE)
Blendits in Perron
Zeezout in Chicago Social Club te Amsterdam

ZATERDAG
Blown Away Fest in de Onderzeebootloods (WINACTIE)
The Scenario in BIRD
Noisey presents: Izzy Bizu, Coely & Sevdaliza in BAR
25 jaar Bubbling met DJ Moortje tijdens Dope Boys in TwentySix

ZONDAG
GROOS op zondag