Olaaa! Het is weer aftellen tot het weekend begint. Vanavond kan je alvast voor vieren bij Losgeld in Rotown, lekker gratis sjansen. Vervolgens vrijdagmorgen vroeg uit bed zodat je ook naar de eindexpositie van het Grafisch Lyceum kan. Astrid van der Star zal deze avond vertellen over haar ervaringen als gevangenisbewaarder van de Noordsingel P.I.

Op vrijdag kom je natuurlijk als trouwe lezer naar de Bogue Movie Night. Daarna kan je dansen bij SODA in Toffler. Ook kan je gewoon even chillen bij Triphouse. Al een beetje in de Halloween sfeer? Neem dan een kijkje bij Get Spooked bij de SingerSweatShop.

Zaterdag is de kick off party in Elit van Kriz Kraz. Meer weet ik ook niet, dus vooral even een kijkje nemen. De Poetry Slam heeft zijn vierde voorronde in de Hemingway. Als je daar dan toch bent, kan je gelijk even blijven hangen voor de crowdfunding voor het debuutalbum van Bregje Sanne Lacourt.

In TwentySix is er bijna elke week wel weer iets nieuws. Dit weekend is er Concrete: een lekkere hiphopavond. Nog meer Halloween bij de langverwachte M.T.C. Party. Aan de andere kant van het water kan je ook lekker raven in de Factory 010. Allemaal niets voor jou? Dan heb ik nog Blendits in Perron voor je in de aanbieding.

Zondag is er weer een Swan Market in het Museumpark.

Kortom genoeg leuks te doen!

DONDERDAG
Losgeld in Rotown
Eindexpositie van het Grafisch Lyceum

VRIJDAG
Bogue Movie Night bij Kriterion
Tripstream (SODA pre-party) in Triphouse
SODA in Toffler
GET SPOOKED in de SingerSweatShop

ZATERDAG
KRIS KRAZ in Elit
Poetry Slam en de crowdfunding van Bregje Sanne Lacourt in café Hemingway
CONCRETE in TwentySix
M.T.C. Party in Cruise Terminal
Rotterdamse Rave in Factory 010
Blendits in Perron

ZONDAG
Swan Market Festival in het Museumpark