Aankomende zaterdag gaat er iets nieuws gebeuren in Rotterdam. Drie organisaties (Niko., Give Soul & Garage Sale) slaan hun handen in één om de Factory 010 te gaan rampeneren. Wij hebben een exclusief interview met de mannen van de toekomst. Lees en geniet.

3 prominenten in het Rotterdamse uitgaansleven. Hoe zijn jullie bij elkaar gekomen om TRIANGLE neer te zetten?
Binnen Rotterdam viel het feit dat de stromingen UK House, UK Garage en HipHop flink upcoming zijn, al een tijdje op. Drie hele toffe genres die elk een flinke party met zich mee kunnen brengen en waar in Rotterdam al best veel animo voor bestaat.

De 3 genres zijn losstaand heel vet, maar wat als je ze samen brengt? Waarom een flinke party, als je een driedubbele kan krijgen?
Na wat speculaties kwam er dus het stiekeme idee deze drie stromingen samen te brengen in een nieuw jasje en de stad Rotterdam weer iets nieuws te bieden, puur gericht op de liefhebbers.
Niko., Garage Sale & Give Soul waren er alle drie driedubbel van overtuigd dat het idee moest worden doorgezet en ze besloten er werk van te maken.

Waar staat TRIANGLE voor? Wat is de achterliggende gedachte?
Triangle betekent driehoek in het engels (duh). “Wanneer de drie juiste muzikale lijnen elkaar kruisen vormen zij de ultieme Driehoek.” Daarmee willen wij zeggen dat wij de drie grootste muzikale invloeden met elkaar mengen, en daarmee ook een mooi gemixt publiek creëren.

Jullie line-up heeft geen grote internationale namen, maar toch zijn jullie al bijna uitverkocht, wat is de kracht van TRIANGLE?
Een vernieuwend concept die naar onze mening alle “verschillende” (liefhebbers van House/Hip Hop/ Garage) Rotterdammers bij elkaar brengt.

Kunnen we een vervolg verwachten als het aanslaat?
Zekers te weten, die staat al gepland zelfs! 27 Maart zijn we weer terug in de Factory 010 in Rotterdam.

Ergens hoorden wij dat jullie nog een cadeautje voor onze lezers hebben? Vertel.
Like& share dit bericht & win 2 tickets

Latest posts by Freddie (see all)