Een jaar vliegt voorbij, zeker als je lekker bezig bent. En dat waren ze bij Hete Hond. Twaalf edities verder, meer dan 20 kunstenaars en evenveel DJ’s hebben hun opwachting gemaakt in de gezellige kelder van Highstreet Hotdogs, een bijna-DÂK-ervaring en een hosting op het innovatieve A Festival Downtown maakten het een geslaagd jaar voor Tomas van de Velde, Kris van Geel en Cristopher Maldonado.

Het event ontstond na een eerste romantische date van Tomas en Kris bij Highstreet Hotdogs. Tomas ging even naar binnen. Twintig minuten later dacht Kris dat ze in real life naar rechts geswiped was. Tomas kwam echter doodleuk naar buiten: “Ik kan hier misschien een leuk event organiseren.” Dat geschiedde, Hete Hond was geboren. Een vrijdagmiddag en –avond waar hippe, jonge Rotterdammers kunnen genieten van hotdogs, DJ’s en kunst.

Voor het eenjarig bestaan worden overburen uit de Hoogstraat Venour opgetrommeld. Speciaal voor Hete Hond wordt een unieke serie gemaakt. “Oneliners”, een collectie van in één lijn getekende, gezichten waar een prikkelende zin op staat. Van de in totaal tien werken zijn er elk maar tien te krijgen. Ze gaan voor een zacht prijsje over de toonbank. Top als kerstcadeautje of voor op je eigen kamer.

Extra leuk is dat wij van Bogue een paar leuke dingen weg mogen geven!
Je kunt winnen:
– Een nieuwe collectie Venour-shirt
– Twee Highstreet Hotdogs-dogs voor jou en een vriend
– Een paar hotdog-sokken

15398965_1172536732783246_1638986346_o

Hoe doe je mee?
– Zet jezelf op aanwezig op het Hete Hond Facebookevent
– Comment onder onze Facebookpost met wie je vrijdag een hotdog wilt happen
– Optioneel (maar je maakt misschien wel meer kans 😉 ) : like Bogue, Hete Hond en Venour op Facebook