Heb je nog geen feestplannen voor het paasweekend? Kom dan housen tijdens een nieuwe editie van MTC Party. Op 16 april zal er een club edition worden gegeven in het altijd gezellige BAR. Het thema is Top Secret en er zullen gevestigde Rotterdamse namen te horen zijn, maar ook een aantal upcoming DJ’s.

MTC is het legendarische feestje van Ted Langenbach en dé voorloper van NOW&WOW. Ted omschrijft het zelf als de ‘most classic warehouse party’. Met destijds meer dan 100 uitverkochte edities in de Cruise Terminal, Nighttown en Jobsveem waren de MTC party’s erg bekend in het Rotterdamse nachtleven. Sinds 2013 staat MTC weer op de nachtagenda en kan men de hoogtijdagen van housemuziek in de jaren ’90 herbeleven.

Het publiek is enorm divers. Ted: “Het is een melting pot van tolerante fijnproevers, housers van het eerste uur en een verse nieuwe generatie clubbers die de huidige feestjes als voorspelbaar ervaren.” Bij MTC draait het namelijk meer dan om line-up. Acid house is de kern, maar op MTC gaat het ook om sfeer. “Er hangt een mysterieuze en obscure vibe. Houseliefhebbers van verschillende generaties vieren in een flamboyante setting het échte feest!”

Tijdens de speciale MTC editie in BAR zal eveneens het 2 jarig jubileum van SUPERWOW Agency worden gevierd. Dit is de creative agency van Pietra Ligura (partner van Ted Langenbach. Met haar agency geeft ze al het talent dat ze in de afgelopen jaren om haar heen heeft verzameld een podium. Volgens Ted kan iedereen een DJ boeken. Een feest organiseren is echter iets anders. Ted: “Party is meer dan line-up. Op MTC draait het om experience en wordt het publiek verrast. Expect the unexpected.”

MTC flyer

WINNUH
Natuurlijk geven we kaartjes weg! Tag je favoriete houser en maak kans op 1 x 2 kaartjes.

MTC PARTY ‘Top Secret’
Zondag 16 april a.k.a. eerste Paasdag 23:00 – 05:00 | € 12,50 vvk
BAR Rotterdam, Schiekade 201