Discoflamingo kwam stilletjes het nachtleven ingeslopen. De exotische discoavond in Perron is ondertussen uitgegroeid tot een eigenzinnige knalfuif waar je naar uit kijkt. De aankomende avond komt compleet met sangria, luchtbedden en een wit paard. Dus waar kijkt plezier belevend Rotterdam naar uit in de decembermaand?

-Inderdaad. Pakjesavond op 5 december, want dan is het tijd voor de nieuwste editie van Discoflamingo.

In de line-up vind je Mike Mago, Tobias Prins, Floyd en de thuiswedstrijd spelende l’Azizzi. Een speciale plek wordt vrijgehouden voor Sinterklaas, ook hij maakt een appearance.

Eerder zagen we Nuray Kursun, die samen met Hage van Smaalen Discoflamingo organiseert, in de tweede aflevering van de VICE reportagereeks AM, over Rotterdam. Hier vertelt Nuray over haar ervaringen met de ontwikkelingen in het nachtleven en welke rol zij daar voor haarzelf ziet weggelegd. Discoflamingo symboliseert de mogelijkheden die de stad ons biedt en is daarmee een aanrader om eens te bezoeken.

▬▬▬ TICKETS ▬▬▬▬▬▬▬
€5,- // Door Sale only
23:00 – 05:00 hrs

17acc663644b4483e70ff8adbd1d7026 550

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)