Om de tijd te doden tijdens mijn zoektocht naar die exotische miljonair in senioren leeftijd probeer ik het leven met een open vizier tegemoet te treden. Vandaar dat ik vooral met jong – en soms met oud – graag een praatje maak tijdens het disco dansen op de vrijdagavond. Nietsvermoedend ging ik deze vrijdagavond in plaats van discodansen maar eens onschuldig ‘borrelen’.

Bij binnenkomst had ik mijn conclusies al snel getrokken. Zonder racistisch te worden wist ik bijna met zekerheid te kunnen zeggen dat dit geen wilde nacht zou worden. Aangezien het merendeel van het publiek bestond uit kunstzinnig ogende types met een blanke huid en blonde lokken. Types die, met uitzonderingen daargelaten, over het algemeen niet binnen de categorie palmbomen, kaviaar en creditcards vallen. Ondanks een goede opvoeding en een welvarende omgeving blijf ik toch een zekere hang hebben naar alles wat begint met een c en eindigt op rimineel.

Vandaar dat mijn hart sneller begon te kloppen toen de deur van de ruimte zich opende. Daar stond hij, mijn prins op het witte paard, badend in een oase van sfeervol TL-licht. Op het eerste gezicht niet direct mijn type maar anno 2013 moet men een tropische verrassing niet op het uiterlijk beoordelen. Deze prins kon namelijk het beste omschreven worden als een licht vadsige Ali Baba met iets teveel haargroei op zijn schouders en wellicht ook op zijn tenen. Zijn nek bestond uit drie plooien en was behangen met goud blinkende kettingen. Altijd al een voorliefde gehad voor klasse en subtiliteit, al zeg ik het zelf. Maar ook al was het geen oogverblindende schoonheid, deze man kon mij zeker het avontuur brengen waar ik al sinds het begin van de avond naar smachtte.

Na langdurig staargedrag van mijn kant hadden zijn kraaloogjes mij eindelijk ook gevonden. Hij gaf me een stijlvolle knipoog en baande zich, op zijn glimmende bordeelsluipers een weg door de borrelende menigte. Iedereen week met veel ontzag uiteen, want zo een bijzonder stijlvolle verschijning als deze had dit gezelschap niet eerder gezien. Nadat hij mij had weten te bereiken voerden we een diepgaand gesprek over werk, studie en meer dingen waar hij niet veel kaas van had gegeten. Na deze nodige beleefdheden te hebben uitgewisseld stelde hij voor om mij en mijn vriendinnen te escorteren naar een plek van hoger niveau.

Al het onbekende is riskant en daarom voor de bijzonder naïeve zielen onder ons meer dan interessant. Binnen een luttele seconde vergaten we dat je niet met vreemde mannen mee mag gaan en gingen we op dit verleidelijke aanbod in.

Met zijn vieren stapten we in zijn goed gepoetste Jaguar. Wel wat krap, maar dat kon de pret niet drukken. Zweterig en beplakt reden we door de donkere straten van Rotterdam richting het wilde Westen. Daar aangekomen werd al snel duidelijk dat we zouden afdalen naar een voor ons onbekend oord. De felle neonlichten gaven aan dat we waren aangekomen op de plaats van bestemming. Een plek waar meisjes zoals wij eigenlijk niet horen te komen. Bij de deur werden wij dankzij onze serene en onschuldige uitstraling bijna geweigerd. Gelukkig kende Ali Baba de portier en wist hij hem ervan te overtuigen om deze vier maagdelijke Maria’s toch naar binnen te laten. Eenmaal binnen had ik al snel door dat we ons bevonden in mijn favoriete circuit. Rode pluche muren met in het midden een kleverig podium.

Daaromheen stonden tien barkrukken met lakleren bekleding voorzien van niet nader te benoemen vlekken. Aan de bar hingen drie tandloze senioren, helaas wederom niet exotisch of miljonair. Verder zwermden er nog wat sjofel uitziende mannen rond, gekleed in glanzende maatpakken. Deze mannen hadden hun ogen zeker niet in hun zak zitten. Met hun lonkende blikken maakten ze duidelijk dat onze verschijning zeer goed bij het interieur paste. We negeerden ze wijselijk en focusten ons volledig op Ali Baba die hier duidelijk beter de weg kende. Ali Baba zat vol met verrassingen en had geregeld dat mijn bi-seksuele vriendin een wel zeer speciale traktatie zou krijgen. Hij duldde geen ’nee’ en onder lichte dwang betrad zij bibberig het podium en nam ze plaats op de stoel.

We kregen een dubbele wodka in onze handen geduwd en de show kon beginnen. We namen maar al te graag plaats op de barkrukken rondom het podium, alles was namelijk beter dan zelf het podium te moeten betreden. De klassieke rap van Lil’ Kim knalde uit de speakers en een goed geproportioneerde dame betrad het podium. Ze was mooi gebruind en het meest exotische wezen wat ik deze avond voorbij had zien komen. Toen ze na een wulpse dans op de schoot van mijn steeds ongemakkelijker wordende vriendin kroop en vele bankbiljetten in haar lingerie toegestopt kreeg, wist ik het zeker. Ik knipperde met mijn ogen en voelde een steek van jaloezie opkomen. De exotische miljonair stond hier in levende lijve voor me, maar zat op schoot bij iemand anders! Tranen welde op in mijn ogen en woedend verliet ik het pand. Binnen de muren van de alom bekende OQ wordt geld zeer grensverleggend en verschuift je geaardheid waar je bij staat.

Latest posts by Luca (see all)