Nu is het nog lekker rustig, maar over een paar uurtjes gaat het los. Alle bewoners die aan het park wonen zijn weer heerlijk zuur, “want er zijn zoveel voordelen om aan het park te wonen”. De bezoekers zijn aan het rondracen op de Vroesenlaan voor die ene parkeerplek. De frisgewassen lakens gaan weer meuren naar steenkolen en uitlaatgassen. De kleine buurt Albert Heijn is weer helemaal leeggeroofd. Af en toe stuit je zelfs tegen een lul aan die ergens tegen een muurtje aanpist. Blikken Finkbrau en wietzakjes all over the place. Verschrikkelijke Blackberry-ping geluiden (gatverdarrie) in je straat, want de bewoners van het pittoreske Blijdeurrp willen alleen maar Apple producten. De hipsterfietsjes inclusief Brookszadeltjes worden weer gestolen.

Daar gaat je ‘yuppenbuurt’ en jij maar denken dat het park van jou is omdat je er een koophuis hebt.

Tip voor de blije bezoekers: de stadswachten werken ook op zondag en zijn er helemaal op uit om jou op de bon te slingeren.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)