Volgende week start de Rotterdamse Museumnacht. We waren al te vinden in het overzicht. Een avondje surrealistisch cultuur snuiven bij Roodkapje met PONY PACK. Berijd onze pony’s!

Rij langs de performance van het Rotterdamse ‘duo-collectief’ KOBE. We hebben pony-slobberdrankjes bij de Magnetronbar. Roodkapje staat ook stil bij het tragische verlies van een edel dier: teken daarom het condoleanceregister voor het Olympisch paard Bonfire †. En natuurlijk regelen wij ook een absurde afterparty voor je. Schud die billen op tropical ghettopop en dans op die ponypack-house!

Ultra-feminisme
Vanaf 20.00 uur ben je bij ons van harte welkom voor de Tour de Pony. Onder ons thema We Are The World, een onderzoek naar een betere samenleving, presenteren we de publicatie Ultra Feminisme door gast-curator Martina Margini. De publicatie kondigt de Feministenmaand april bij Roodkapje aan. De eerste honderd publicaties geven wij gratis weg tijdens een onvervalst ponyritje, dus wees er snel bij!

Niet uit te leggen
Daarnaast kan je ook de performances van KOBE meemaken. Deze performances zijn moeilijk uit te leggen en eigenlijk iets wat je gezien moet hebben: visueel, absurdistisch, abstract en vervreemdend tegelijkertijd. A must see!

Afteren
Vanaf 01:00 tot 05:00 uur hebben we een absurde afterparty voor je in petto: de on-off(ficial)or(facial)-afterparty-Museumnacht. Vieze Diana is Roodkapjes vervreemde avond, niet pretentieus maar wel snoeihard en goed! Deze avond vliegen wij de Parisiennes in. Fannie Sosa & Moziimo; girl power, booty shaking, twerking en provocerend in een jasje van tropical ghettopop mét een vleugje feminisme. Fannie Sosa en Moziimo starten om 01:30 uur en vol is vol, dus wees er op tijd bij!

Club Heimat
Club Heimat is Roodkapjes maandelijkse clubavond waarbij actuele elektronische muziekstromingen blootgelegd worden. Club Heimat presenteert de afterparty BUITENGEWOON; jonge dj’s, vj’s, graffiti-artists, koks, free-runners, cocktailshakers, muzikanten, illustratoren en eigenwijze filosofen uit alle hoeken en gaten van Nederland. Ga los op de house!

02-03-2014
MiMa #23
20:30 – 00:00 // € 6

06-03-2014
Noodlebar
20:30 – 01:00 // € 4

14-03-2014
STROBE
23:00 – 05:00 // € 5, max. 200 strobers